Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Βάση μαρέγκας ..την είχα δει πρόσφατα στην τηλεόραση αλλα δεν πρόλαβα να σημειώσω τις αναλογίες και τη δοκίμασα όπως αναφέρω πιο κάτω και βγήκανε πολύ καλές.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ 5 ασπράδια, 1 πρέζα αλάτι, 1 πρέζα κρεμόριο (Cream of Tartar), 1½ φλ. ζάχαρη, 2 κουταλάκια χυμό λεμονιού, ½ κουταλάκι εκχύλισμα βανίλιας, 2½ κουταλάκια[...]
Πηγή: xrysessyntages.com4 αυγά (μόνο το ασπράδι τους) σε θερμοκρασία δωματίου 250γρ. ζάχαρη άχνη ½ κ.γ. λεμόνι (ο χυμός του) Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 90 ο C. Χτυπάμε σε γυάλινο[...]
Πηγή: cooklos.grΕλαφρύ, ωραίο και πάρα πολύ απλό! Τι χρειαζόμαστε: 4 ασπράδια από μεγάλα αυγά 1 ποτήρι ζάχαρη βανίλια 1 κουταλιά σούπας ξύδι 1 βαρυγεμάτη κουταλιά σούπας corn[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια πολύ ελαφριά και εύκολη τουρτίτσα! Τι χρειαζόμαστε: Για τη βάση 4 ασπράδια 120γρ. ζάχαρη άχνη 120γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 1 βανίλια Λίγο ξύδι Για την[...]
Πηγή: cookpad.com/gr(photo: Ακης Ορφανίδης) Η πάβλοβα είναι αγαπημένο γλυκό. Ειδικά, η πάβλοβα με φράουλες είναι η κλασική και πιο διάσημη εκδοχή της, όμως, εκτός από αυτή σήμερα[...]
Πηγή: bostanistas.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com4 ασπράδια 130 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 100 γρ. ζάχαρη άχνη 1/2 κ.σ. κάρδαμο, τριμμένο ξύσμα από 1-2 πορτοκάλια 50 γρ. αμύγδαλο φιλέ, καβουρδισμένο Μέθοδος[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓια τη μαρέγκα 5 ασπράδια (150γρ.) 150γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 150γρ. ζάχαρη άχνη 1 βανίλια Για την κρέμα λεμονιού 4 αυγά 350γρ. ζάχαρη χυμός από 2 λεμόνια 1[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΣας περίσσεψαν ασπράδια και δεν ξέρετε τι να τα κάνετε; Τι άλλο από μαρέγκες; Μαρέγκες μικρές, μαρέγκες μεγάλες, μαρέγκες λευκές, μαρέγκες χρωματιστές,[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΜαρέγκες με φράουλα γλυκό!!! 150 γρ ασπράδια αυγού 150 γρ ζάχαρη κρυσταλλική 100 γρ άχνη ζάχαρη Πώς κάνουμε μαρεγκούλες Χτυπάμε τα ασπράδια με τη ζάχαρη για 10[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΕπειδή πλησιάζει ο γάμος της κόρης μου , εκτός από δίπλες που είναι έθιμο του συζύγου, ήθελα να φτιάξω και μπεζέδες ή μαρέγκες . Λευκό γλυκό και αέρινο.[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΚαταπληκτικοί οι μπεζέδες με γεύση πορτοκάλι. Θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα !!! ΥΛΙΚΑ 4 ασπράδια αυγών μεσαίου προς μεγάλου μεγέθους ή 120 γραμ. ασπράδια 150[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΑυτές τις μαρέγκες δεν τις έφτιαξα για να σας τις προτείνω ως γλυκό για τη γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου, ούτως ή άλλως η γιορτή αυτή δε μου λέει τίποτα, αλλά[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΡοζέτες μαρέγκας τριζάτες εξωτερικά κι αφράτες και μαλακές εσωτερικά να λιώνουν στον ουρανίσκο, σκεπασμένες με μια εύγευστη σαντιγύ φράουλας. Εύκολο ατομικό[...]
Πηγή: kitchenstori.es"Σοβαρά τώρα, τι μου λέει αυτή, δεν ξέρω να φτιάχνω μαρέγκα;", ίσως αναρωτηθείτε. Φαντάζομαι πως είναι γνωστό τι ακριβώς είναι η μαρέγκα και πως φτιάχνεται.[...]
Πηγή: stellamark.blogspot.grΠάντα έρχεται κάποια στιγμή, που βλέπεις με απορία το γεγονός, ότι ορισμένα πράγματα που για άλλους μοιάζουν πολύ εύκολα, να είναι για σένα το λιγότερο[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr4 ασπράδια 1/2 κουτ. γλυκού κρεμόριο 1 κούπα (200 γρ) ζάχαρη άχνη Εσάνς βανίλιας (προαιρετικό) Τα πράγματα είναι απλά: Πιάνω το μίξερ, χτυπάω στη δυνατή[...]
Πηγή: cooktherapy.gr