Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Το ηρακλειώτικο έθιμο της Πρωτοχρονιάς! Αν βρεθείτε το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς στο Ηράκλειο, θα εκπλαγείτε όσοι δεν ξέρετε το ηρακλειώτικο έθιμο[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜπουγάτσα με κρέμα και σπιτικό φύλλο θα χρειαστούμε: 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις ½ κουτ γλ ξηρή μαγιά 1 κουτ γλ αλάτι 4 κουτ σουπας ξύδι 200 γρ[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΗ μπουγάτσα ή μπογάτσα είναι μια πίτα με φύλλο σφολιάτας, με γέμιση γλυκειά (κρέμα) ή αλμυρή (κιμά, τυρί ή χόρτα). Η λέξη, αλλά και η συνταγή, προέρχεται από[...]
Πηγή: bostanistas.grΜία σπιτική συνταγή από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο που θα ξετρελάνει τους καλεσμένους σας. Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μερίδες : Για 2 άτομα. Απαιτούμενος[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΆντε και μια κρέμα μπουγάτσα που ξετρελαίνει τα παιδιά και πάνε με χίλια στην κουζίνα!!! Υλικά 2 πακέτα φύλλο μπουγάτσας 400 γρ βούτυρο αγελάδας 2 λίτρα γάλα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr1 κιλο περιπου αλευρι γ. ο τις χρησεις 1 πορτοκαλι, χυμό και ξύσμα 1 ποτηρι λαδι 1 ποτηρι νερο 1 ποτηρι ζαχαρη 1 λεμονι το χυμο 1 κουταλακι γεματο σοδα 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ με τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE 6 Μαϊου σημερα, Δευτερα του Πασχα, και μαζι με τις φιλες μου απο την μεγαλη παρεα του[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ Η μπουγατσα ή μπογατσα, ειναι μια πιτα με φυλλο σφολιατας, με γεμιση γλυκεια (κρεμα) ή αλμυρη (κιμα, τυρι ή χορτα). Η λεξη,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓια το φύλλο: Βάζεις το βούτυρο να λιώνει. Βάζεις σε ένα μπολ αλεύρι, αλάτι και άχνη ζάχαρη. Ρίχνεις το βούτυρο στο ζυμάρι. Ανακατεύεις ελαφρώς με μαρίζ και[...]
Πηγή: omanoclock.grΓια το φύλλο: Βάζεις το βούτυρο να λιώνει. Βάζεις σε ένα μπολ αλεύρι, αλάτι και άχνη ζάχαρη. Ρίχνεις το βούτυρο στο ζυμάρι. Ανακατεύεις ελαφρώς με μαρίζ και[...]
Πηγή: omanoclock.gr