Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
2 φλιτζ. ξινόγαλα 1 φλιτζ. κρέμα γάλακτος 1 λεμόνι (ξύσμα) ½ φλιτζ. ζάχαρη (για την πανακότα) 3 κ.σ. ζάχαρη (για τα φρούτα) 1 βανίλια ή 1 κ.γ. εκχύλισμα[...]
Πηγή: cooklos.gr2 φλιτζ. ξινόγαλα 1 φλιτζ. κρέμα γάλακτος 1 λεμόνι (ξύσμα) ½ φλιτζ. ζάχαρη (για την πανακότα) 3 κ.σ. ζάχαρη (για τα φρούτα) 1 βανίλια ή 1 κ.γ. εκχύλισμα[...]
Πηγή: cooklos.grΗ ιδανική panna cotta για τα παιδιά Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Η απλότητα κρύβει, πάντα ή σχεδόν πάντα, ένα μεγαλείο. Απλότητα στην εμφάνιση, στην[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠρόκειται για μια άλλη εκδοχή της κλασσικής Ιταλικής Πανακότα, εξ ίσου εύκολη στην εκτέλεση με απλά υλικά, μια καλοκαιρινή παραλλαγή του αγαπημένου γλυκού, που[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για τη πανακότα σερβιρισμένη σε ποτήρι 600 γρ. γιαούρτι στραγγιστό ΝΟΥΝΟΥ Classic με 10% λιπαρά 130 γρ. κρέμα γάλακτος ΝΟΥΝΟΥ πλήρης 200 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΜπορεί ένα απλό,απλούστατο γλυκό, όπως μια πανακότα γιαουρτιού να μεταμορφωθεί σε λαχταριστή τούρτα ...αγάπης εξακολουθώντας να χαρίζει την νοστιμιά της; Μα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά 500 ml κρέμα γάλακτος 500 γρ. γιαούρτι 1/2 φλ. τσαγιού ζάχαρη 7 φύλλα ζελατίνη των 2 γρ. Λίγο ξύσμα λεμονιού 2 βανίλιες Γλυκό του κουταλιού για το[...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣΓια την πανακότα 700 γρ. κρέμα γάλακτος 12 γρ. ζελατίνη (φύλλο) 75 γρ. ζάχαρη 1 1/2 λοβό φυσική βανίλια Για τη σάλτσα βατόμουρο 35 γρ. πουρέ βατόμουρο 50 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 6 άτομα) 2 φακελάκια ζελατίνα σε σκόνη, 2½ φλ. (600ml) κρέμα γάλακτος, 1 1/4 φλ. (300ml) έτοιμη κρέμα κάσταρντ από συσκευασία, 1/3 φλ. μπράντι, ½[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά για 12-16 άτομα 1 πακέτο ζελέ (τζέλι) λεμόνι (με 2 φακελάκια, σύνολο 150 γρ. περίπου), 3 φλ. κρέμα γάλακτος, 3 κουταλάκια ζελατίνα σε σκόνη, 3/4 φλ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com