Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 74 συνταγές
Μπακαλιάρος στο τηγάνι Εν αρχή τα υλικά: μπακαλιάρος ή βακαλάος, κατεψυγμένος ή παστός γύρω στο μισό κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200 γρ. φρυγανιά[...]
Πηγή: greekcook.grΠαραδοσιακά την Κυριακή των Βαίων τρώμε ψάρι. Για την αυριανή μέρα λοιπόν, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας αυτή τη συνταγή που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα,[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΥλικά για 4-6 άτομα 1 κιλό μπακαλιάρος παστός σε κομμάτια Ελαιόλαδο και αλεύρι για το τηγάνισμα 5-6 ντομάτες ώριμες φρέσκες αποφλοιωμένες και ψιλοκομμένες 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά για 4 άτομα 4 φρέσκοι μπακαλιάροι 200 -250 γρ. καθένας 8 μέτρια κρεμμύδια, σε λεπτές φέτες 1 μπουκάλι μπύρα ξανθιά (330 ml) 3/4 φλ. τσ. ελαιόλαδο 2 κ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚατά την περίοδο της νηστείας της Σαρακοστής, η 25η Μαρτίου ημέρα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, αλλά και η Κυριακή των Βαίων είναι ημέρες ψαροφαγίας. Σύμφωνα[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.gr800γρ. παστός μπακαλιάρος χοντρός 1 κρεμμύδι 4 πατάτες 3 σκελίδες σκόρδου αλάτι και πιπέρι 100γρ. αλεύρι 1/4 της κούπας ελαιόλαδο Κόβετε τον μπακαλιάρο σε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓια 4-6 άτομα 3/4 κούπας ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 ποτήρι του κρασιού, κρασί λευκό 1 πιπεριά[...]
Πηγή: sidagi.grΠλησιάζει η 25η Μαρτίου, όπου παραδοσιακά τρώμε μπακαλιάρο-σκορδαλιά! Η Έλενα και η Μαρία , που είναι από των φρονίμων τα παιδιά, μας έχουν ήδη δώσει συνταγές[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΟ παστός μπακαλιάρος είναι από τα αγαπημένα μου ψάρια. Μου αρέσει εξίσου τηγανισμένος με αλεύρι ή χυλό. Στην πόλη μου συνηθίζουμε να μαγειρεύουμε όλοι το[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΥλικά: 1 κιλό παστός μπακαλιάρος 1 μέτριο κρεμμύδι 4-5 μέτριες πατάτες άνηθος 2 λεμόνια 2-3 κουταλιές αλεύρι Εκτέλεση: Ξαρμυρίζουμε τον[...]
Πηγή: greekcook.grΜιας και πιάσατε τα νηστίσιμα φαγητά, να ρίξω κι εγώ μια ιδέα στο τραπέζι για τις μέρες που έρχονται. Πιάτο χορταστικό εφόσον συνδυάζει αρκετά πράγματα, που[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΚαλή εβδομάδα σε όλους! Χάθηκα λίγο αλλά καλόμαθα με τις βόλτες και δε μαζεύομαι πια:)) Όσοι δεν ήρθατε στη συνάντηση του Σαββάτου, χάσατε!!! Ελπίζω την άλλη[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΑυτή τη συνταγή μου την έδωσε η φίλη μου η Μαρία από την Πάτρα και ομολογώ ότι δεν την ήξερα. Πάντα τον μπακαλιάρο τον τρώγαμε μόνο τηγανητό στο πατρικό μου[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr1 κιλό μπακαλιάρο παστό, ξαλμυρισμένο 1 ποτήρι ανθρακούχο νερό ή μπίρα 1 αυγό αλεύρι όσο πάρει (περίπου 1 ποτήρι), κοσκινισμένο λίγο αλάτι (προσοχή, γιατί ο[...]
Πηγή: argiro.gr800γρ. παστός μπακαλιάρος χοντρός 1 κρεμμύδι 4 πατάτες 3 σκελίδες σκόρδου αλάτι και πιπέρι 100γρ. αλεύρι 1/4 της κούπας ελαιόλαδο Κόβετε τον μπακαλιάρο σε[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 ποτήρι γάλα 2 ποτήρια νερό. 1 φιλέτο μπακαλιάρου 150 γραμ.(υγράλατος, ξαλμυρισμένος για 24 ώρες όπου αλλάζουμε το νερό) 1 αυγό για κάθε άτομο αλάτι μπόλικο[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΥλικά: 1 κιλό μπακαλιάρος παστός 2 μεγάλα κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο 1 φλυτζάνι τσαγιού λάδι 1 φλυτζάνι τσαγιού πολτό ντομάτας 1/2 φλυτζάνι τσαγιού[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά (για 4 άτομα) 4 φιλέτα μπακαλιάρου (εναλλακτικά σολομός), 230 γρ. το ένα 3 φλιτζ. (800 γρ.) Nobu-style saikyo miso 4 κομμάτια hajikami Miso (3[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami