Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 39 συνταγές
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ο C.Βάζουμε τα φιλέτα σε πυρέξ αλειμμένο με λάδι και λαδώνουμε και τις επιφάνειές τους.Σ' ένα μπολ ανακατεύουμε τον μαϊντανό[...]
Πηγή: toarkoudi.grφωτό: Γιώργος Δρακόπουλος Όλη η παράδοση της Σαντορίνης σε μια μπουκιά. Ο Γιώργος Χατζηγιαννάκης ηγήθηκε της σωτηρίας των σπάνιων υλικών της θηραϊκής γης από[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά : 2 κουταλάκια σπόρους κόλιανδρου 1 κουταλάκι αλάτι 2 φιλέτα μπακαλιάρου ξύδι από άσπρο σταφύλι Εκτέλεση: Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190 βαθμούς[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά : 2 κομμάτια μπακαλιάρος παστός 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο 2 κονσέρβες τοματάκι 3 σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: yumyum.grΈνα εξαιρετικό πιάτο, μια διαφορετική πρόταση, γι᾿ αυτούς που βαρέθηκαν, ή δεν τους αρέσει ο τηγανιτός βακαλάος και η σκορδαλιά . Γίνεται νοστιμότατο,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά για 2 μερίδες 1 κομμάτι μπακαλιάρο χοντρό αλάτι κάπαρη μαιντανό χυμό λεμονιού πιπέρι-αλάτι 1 κρεμμυδάκι λαδόκολλα Εκτέλεση Ξεπαγώνουμε το ψάρι.το[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΕίναι ένα παραδοσιακό φαγητό, εύκολο και γευστικότατο. Τα υλικά μας: 1 κιλό μπακαλιάροπαστό, χωρίς κόκκαλο 1 κούπα λάδι 3 ντομάτες ώριμες ψιλοκομμένες 700 γρ.[...]
Πηγή: syntagesmamas.grNero Wolfe: Ο μπακαλιάρος Από το φιλμ «The Nero Wolfe Cookbook»: Ο Νίρο Γουλφ είναι ένας χοντρός καλοφαγάς, καλοντυμένος, συλλέκτης ορχιδέων και αγοραφοβικός.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 άτομα) 4 φιλέτα μπακαλιάρου (εναλλακτικά σολομός), 230 γρ. το ένα 3 φλιτζ. (800 γρ.) Nobu-style saikyo miso 4 κομμάτια hajikami Miso (3[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΕύκολο, πολύ νόστιμο, υγιεινό και παραδοσιακό φαγητό. Τι χρειαζόμαστε: 8 κομμάτια μπακαλιάρος παστός τον οποίο έχουμε ξαρμυρίσει 8-10 μέτριες πατάτες 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για 4-6 άτομα 1 κιλό μπακαλιάρος παστός σε κομμάτια Ελαιόλαδο και αλεύρι για το τηγάνισμα 5-6 ντομάτες ώριμες φρέσκες αποφλοιωμένες και ψιλοκομμένες 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά για 4 άτομα 4 φρέσκοι μπακαλιάροι 200 -250 γρ. καθένας 8 μέτρια κρεμμύδια, σε λεπτές φέτες 1 μπουκάλι μπύρα ξανθιά (330 ml) 3/4 φλ. τσ. ελαιόλαδο 2 κ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓια 2- 4 άτομα 800 γραμμάρια φιλέτο ξαλμυρισμένου μπακαλιάρο 1 πιπεριά πράσινη, κόκκινη, κίτρινη 1 ½ κούπα φασόλια λευκά 6-10 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες[...]
Πηγή: sidagi.grΜιας και πιάσατε τα νηστίσιμα φαγητά, να ρίξω κι εγώ μια ιδέα στο τραπέζι για τις μέρες που έρχονται. Πιάτο χορταστικό εφόσον συνδυάζει αρκετά πράγματα, που[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr1 κιλό μπακαλιάρο παστό 1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι 3/4 του κιλού ντομάτες κόκκινες ή 1 φλιτζάνι τσαγιού χυμό ντομάτας 3/4 του κιλού κρεμμύδια πιπέρι, αλάτι[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜπακαλιάρος λεμονάτος με πατάτες. Τι χρειαζόμαστε: χυμός από 2 λεμόνια ρίγανη μαϊντανος 800 γρ. πατάτες 4 σκελίδες σκόρδο 1 κιλό μπακαλιάρο αλμυρό ή Σφυρίδες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια διαφορετική παραλλαγή για τους λάτρεις του μπακαλιάρου. Τι χρειαζόμαστε: 700 γρ. μπακαλιάρο παστό 480 γρ. γάλα 1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες 1 κλαδάκι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα από τα φαγητά που χάρηκα ιδιαίτερα σε παλαιότερο ταξίδι μου στο Παρίσι ήταν η brandade parmentier που σέρβιρε ο Yves Camdeborde στο πολυσυζητημένο[...]
Πηγή: bostanistas.gr