Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 39 συνταγές
Υλικά (για 6 άτομα): Για το σιρόπι: 2 ½ φλυτζ. (ή 450 γραμ.) ζάχαρη 1 ½ φλυτζ. (ή 350 γραμ.) νερό 2 κουτ. τσαγιού (ή 10 γραμ.) λεμόνι Για το[...]
Πηγή: greekcook.grΜικρασιάτικο καταΐφι με τυρί! Συνταγή : Μερίδες : 4-6 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : 30 λεπτά Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά Για το φύλο και γέμιση 500[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΚΙΟΥΝΕΦΕ ΚΑΝΤΑΪΦΙ Γνωστο γλυκακι με τουρκικη καταγωγη. Εδω με ενα μιγμα τυριων, σαφως επηρεασμενο απο την ιταλικη ... κουλτουρα! Συγχωρεστε μου την[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜια πολύ εύκολη συνταγή για ένα υπέροχο σιροπιαστό γλυκό. Κιουνεφέ το “Ανατολίτικο”. Ένα ανατολίτικο γλύκισμα πολύ εύκολο στη παρασκευή του και πολύ πολύ[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΠολίτικο Κιουνεφέ Ένα λαχταριστό γλύκισμα από την Πόλη, που «παντρεύει» το τυρί με το σιρόπι. ΥΛΙΚA Άτομα: 10 Μερίδες | Χρόνος προετοιμασίας:[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 11/11/2015 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Συνταγές Κιουνεφέ με κρέμα βουτύρου και σιρόπι μανταρινιού Μια συνταγή για μια παραλλαγή του κλασικού[...]
Πηγή: sintayes.grΑναρτήθηκε στις 08/03/2015 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Συνταγές Κιουνεφέ πανεύκολο Μια πανεύκολη συνταγή για ένα αγαπημένο γλύκισμα με άρωμα Ανατολής που και μόνο[...]
Πηγή: sintayes.grΑναρτήθηκε στις 10/02/2015 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Συνταγές Κιουνεφέ το “Ανατολίτικο” Μια πολύ εύκολη συνταγή για ένα υπέροχο σιροπιαστό γλυκό. Κιουνεφέ το[...]
Πηγή: sintayes.grΥΛΙΚΑ για 16 μερίδες -500 γραμ. κανταΐφι -1 κούπα λιωμένο βούτυρο -4 κουτ. της σούπας ζάχαρη -500 γραμ. τριμμένο ανθότυρο -1 κούπα τριμμένη μοτσαρέλα -2 κουτ.[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.grΥλικά: (ταψί 21 εκατοστά) 300 γραμ. φύλλο για κανταϊφι 200 γραμ. βούτυρο γάλακτος (λυωμένο) 250 γραμ. άσπρο μαλακό τυρί (ανθότυρο, μανούρι ή φρέσκο[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά Υλικά για ένα μεγάλο ταψί κανταΐφι: 500 γρ. τυρί κρέμα ή ανθότυρο: 400 γρ., λιωμένο με πιρούνι γάλα: 100 ml βούτυρο φρέσκο αγελαδινό: 225 γρ. Για το[...]
Πηγή: icookgreek.comΤο δυνατό χαρτί της ανατολίτικης κουζίνας είναι, αναμφίβολα, τα σιροπιαστά γλυκά της. Για τα περισσότερα από αυτά η ακριβής καταγωγή τους χάνεται μεταξύ των[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά 1/2 κιλού καταϊφι 1 κούπα βούτυρο καθαρισμένο και λιωμένο 1/2 κιλού ανθότυρο 1 1/2 κούπας κρέμα γάλακτος 1/2 κουταλάκι βανίλια 1 κούπα φιστίκι Αίγινας[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΥλικά: Για 4-6 άτομα Για το κιουνεφέ 500 γραμμάρια φύλλο καταΐφι 400 γραμμάρια φρέσκια μοτσαρέλα 150 γραμμάρια βούτυρο αγελαδινό Για το σιρόπι 4 1/2 κούπες[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά 1/2 κιλού καταϊφι 1 κούπα βούτυρο καθαρισμένο και λιωμένο 1/2 κιλού ανθότυρο 1 1/2 κούπας κρέμα γάλακτος 1/2 κουταλάκι βανίλια 1 κούπα φιστίκι Αίγινας[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΠοιος θα πει όχι σε αυτό το γλυκό? Τι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλό κανταϊφι 200 γρ. βούτυρο φρέσκο 250 - 300 γρ. τυρί σε κρέμα (Philadelphia) 1 κούπα κρέμα γάλακτος[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο Κιουνεφέ, ή κιουνφέ όπως το έλεγε η γιαγιά μου, είναι κανταΐφι με τυρί και σιρόπι. Αυτή τη συνταγή τη φτιάχνω χρόνια τώρα με μικρές δικές μου παραλλαγές[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ: 1 φύλλο κανταΐφι 350 γρ. βούτυρο λιωμένο 3 κ. σούπας γάλα 450 γρ. φέτα ή ρικότα ή μασκαρπόνε ή τυρί κρέμα 100 γρ. μοτσαρέλα 150 γρ. γάλα 3 κ.[...]
Πηγή: megatv.com/cook