Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
Τρώγεται πολύ ευχάριστα τώρα που κρατάνε ακόμα οι ζέστες και είναι ένα πιάτο χορταστικό και ελαφρύ! Υλικά για 4-5 μερίδες: (η ποσότητα των υλικών είναι θέμα[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grυλικά 350 γρ. βίδες ή άλλο κοντό ζυμαρικό 5-6 πιπεριές τύπου Φλωρίνης 1 κ.σ. σταφίδα μαύρη* 1 κ.σ. κουκουνάρι 1 κ.σ. κάππαρη σε άλμη 2 κ.σ. μαύρες ελιές 3 σκ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiPASTA CON MELANZANE ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΙΑΤΑΛΙΚΟ ΠΙΑΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΑΝΤΣΟΥΓΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΑΡΙ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΜΙΣΗ ΣΑΚΟΥΛΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΒΙΔΕΣ 1[...]
Πηγή: irida.blogspot.gr1 πακέτο βίδες 400 γρ. τόνος κονσέρβα σε λάδι 30 γρ. ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδου 40 γρ. κάππαρη 4 φιλέτα αντζούγιας 1/2 ματσάκι φρέσκο βασιλικό ή μαϊντανό 1[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΗ καπονάτα (caponata) προέρχεται από τη χώρα του «νονού» και είναι ανάλογα πολυπρόσωπη. Αποτελεί από μόνη της νοστιμότατη σαλάτα, συνοδεύει τέλεια ψητό κρέας ή[...]
Πηγή: pandespani.comΗ "γκρεμολάττα" είναι ένα ενισχυτικό γεύσης που το χρησιμοποιούν στη Νότια Ιταλία. Το έμαθα από το "φίλο" μου το Jamie Oliver (δεν τον γνωρίζω αλλά τον αγαπώ[...]
Πηγή: cookpad.com/grγια τα ζυμαρικά 500γρ. βίδες (ένα πακέτο) νερό (5L για το βράσιμο) 50γρ. αλάτι (μία χούφτα) για το πέστο 2 κ.σ. κουκουνάρι καβουρδισμένο 100γρ. αμύγδαλα άσπρα[...]
Πηγή: cooklos.gr6-8 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο 1/2 φλιτζάνι λιαστές ντομάτες στο λάδι 1/2 φλυντάζι ξίδι από κόκκινο κρασί 1 κουταλιά σούπας κάππαρη 1 σκελίδα σκόρδο[...]
Πηγή: cooktherapy.grγια τα ζυμαρικά 500γρ. βίδες ολικής (ένα πακέτο) νερό (5L για το βράσιμο) 50γρ. αλάτι για τη σάλτσα 500γρ. χυμός ντομάτας εμπορίου ή 400γρ. φρέσκια ή 500γρ.[...]
Πηγή: cooklos.gr