Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
Το γνωστό γιουβέτσι παραδοσιακή συνταγή με κάποιες πινελιές δικές μου. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό μοσχάρι 2 μεγάλα κρεμμύδια 200 γρ ελαιόλαδο 2 κύβους Αγρόκηπος[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο γιουβέτσι όπως το σαχανάκι είναι δυο φαγητά που έχουν πάρει το όνομά τους από το σκεύος που μαγειρεύονταν. Τώρα βέβαια όταν ακούμε γιουβέτσι σπάνια πάει το[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤα ελληνικά ζυµαρικά (χυλοπίτες, φλοµάρια, κριθαράκι) αποθεώνονται το καλοκαίρι, µαγειρεµένα µέσα σε σάλτσες φρέσκιας ντοµάτας. Συνταγή : Νένα Ισμυρνόγλου.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΑισίως μπήκε και ο Μάρτιος! Η άνοιξη έκανε κι αυτή την εμφάνισή της και μας άνοιξε και τη δική μας όρεξη για νέες μαγειρικές δημιουργίες! Η πρώτη μας συνταγή[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΓια γιουβέτσι εμείς συνηθίζουμε να χρησιμοποιούμε κοτόπουλο και το συνοδεύουμε με τετράγωνες μικρές χυλοπίτες (στην περιοχή μας λέγονται τουτουμάκια). Έτσι το[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΥλικά συνταγής κοτόπουλο: 1, περίπου 1 1/2 κιλό κριθάρακι χοντρό: 500 γρ. ελαιόλαδο: 1 φλιτζάνι σκόρδο: 5-6 σκελίδες κανέλα: 1 ξυλάκι γαρίφαλα: 2-3 αλάτι[...]
Πηγή: icookgreek.comΓια γιουβέτσι εμείς συνηθίζουμε να χρησιμοποιούμε κοτόπουλο και το συνοδεύουμε με τετράγωνες μικρές χυλοπίτες (στην περιοχή μας λέγονται τουτουμάκια). Έτσι το[...]
Πηγή: syntagesmamas.gr