Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Τι χρειαζόμαστε: 4 κυδώνια 1 ποτήρι νερό ζάχαρη Καθαρίζουμε και κόβουμε τα 4 κυδώνια σε κύβους Τα βράζουμε, προσθέτοντας 1 ποτήρι νερό, μέχρι να μαλακώσουν Τα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΧυμός Κυδωνιού Τρίβουμε 3 κιλά κυδώνια και τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα με νερό μέχρι να σκεπαστούν καλά. Βράζουμε το μίγμα με κλειστό καπάκι σε χαμηλή[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΚυδωνόπαστο ή Παστοκύδωνο Παραδοσιακό Βήμα - Βήμα! Παραδοσιακό Κυδωνόπαστο με όλα τα Μυστικα του για απόλυτη επιτυχία. Εκπληκτικό σε γεύση και υφή με υπέροχο[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΈνα γλυκάκι που η εποχή του είναι κοντά στα Χριστούγεννα, έτσι λοιπόν εγώ το φτιάχνω μέσα σ αυτές τις άγιες μέρες. Κυδωνόπαστο γνωστό από την αρχαία Ελλάδα ως[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΥΛΙΚΑ 6 φλ. κυδώνια αλεσμένα (πολτό), 6 φλ. ζάχαρη, 2 λεμόνια ο χυμός, ροδόσταγμα, κιούλι (αρμπαρόριζα). ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ξεφλουδίζετε τα κυδώνια, τα κόβετε στη μέση,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά 1.000-1.200 γρ. κυδώνια, 1 κιλό ζάχαρη, 375 γρ. νερό, 3 γρ. ξινό (περίπου ½ κ.γ.) – το βρίσκουμε σε μεγάλα σουπερμάρκετ, φλούδες παρμεζάνας για το[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΚαλημέρα μπλογκογειτονιά!! Σήμερα θα σας παρουσιάσω ένα φαγάκι που έφτιαξα την προηγούμενη Κυριακή με χοιρινό. Καθώς περνάω μια φάση... έλλειψης ιδεών (που[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓνήσιο παιδί του γεωπόνου μπαμπά και εγγόνι ενός αγρότη παππού με μερικά χωράφια γεμάτα μηλιές που αργότερα αντικαταστάθηκαν με κυδωνιές λατρεύω και τα δύο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑφού φτιάξαμε τον πελτέ,με τον ζωμό τον κυδωνιών, με τα κυδώνια που μας περίσσεψαν, όπως τα φλούδια και τα μήλα, με αυτά θα κάνουμε το κυδωνόπαστο. Μπορούμε να[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΈνα εύκολο γλυκάκι που διατηρείται για πολύ καιρό και που φτιάχνεται από κυδώνια που βράσατε για το γλυκό κυδώνι μπελτέ . Τι χρειαζόμαστε: Τα κυδώνια που[...]
Πηγή: cookpad.com/grΧυμός Κυδωνιού Τρίβουμε 3 κιλά κυδώνια και τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα με νερό μέχρι να σκεπαστούν καλά. Βράζουμε το μίγμα με κλειστό καπάκι σε χαμηλή[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΥλικά Κυδώνια 1 1/2 κιλό Αρμπαρόριζα 1 κλωναράκι Ζάχαρη 500 γρ. Αμύγδαλα ασπρισμένα Νερό για βράσιμο Οδηγίες Καθαρίζουμε τα κυδώνια και τα κόβουμε σε κομμάτια[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Φέτες χωριάτικης μπαγκέτας Καπνιστό τυρί Λωρίδες κυδωνόπαστου Καρύδια Μαγιονέζα ή άγλυκη σαντιγ Εκτέλεση Βάζουμε πάνω στο ψωμί μία φέτα τυρί και μία[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλημέρα μπλογκογειτονιά!! Σήμερα θα σας παρουσιάσω ένα φαγάκι που έφτιαξα την προηγούμενη Κυριακή με χοιρινό. Καθώς περνάω μια φάση... έλλειψης ιδεών (που[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓνήσιο παιδί του γεωπόνου μπαμπά και εγγόνι ενός αγρότη παππού με μερικά χωράφια γεμάτα μηλιές που αργότερα αντικαταστάθηκαν με κυδωνιές λατρεύω και τα δύο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜια τσάντα κυδώνια κατέφτασαν στο σπίτι πεσκέσι. Και τώρα τι τα κάνουμε; Γλυκό κυδώνι έχω από πέρυσι. Λικέρ επίσης. Μοσχάρι με κυδώνια μπορώ να φτιάξω, αλλά[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grH κυδωνιά, εγγενής στη δυτική Ασία και στη Μεσόγειο, οφείλει το όνομά της στην περιοχή Κυδωνία του νομού Χανίων, όπου και ευδοκιμούσε κατά την αρχαιότητα. Το[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΥλικά: 1 κιλό κυδώνια καθαρισμένα 1 ξυλάκι κανέλας 4 γαρύφαλλα ολόκληρα 2 φλούδες από λεμόνι 1/2 κ.γ. βανίλια bourbon σε σκόνη 5 ολόκληρες πράσινες[...]
Πηγή: greekcook.gr