Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
Υλικά: 1 κιλό κυδώνια καθαρισμένα 1 ξυλάκι κανέλας 4 γαρύφαλλα ολόκληρα 2 φλούδες από λεμόνι 1/2 κ.γ. βανίλια bourbon σε σκόνη 5 ολόκληρες πράσινες[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά: 1 κιλό κυδώνια 3-4 ποτήρια νερό 650 γρ. ζάχαρη 50 γρ. μέλι 1 κοφτό κουταλάκι του γλυκού κανέλα σκόνη 1 κοφτό κουταλάκι του γλυκού γαρύφαλλο τριμμένο[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Χυμός Κυδωνιού Τρίβουμε 3 κιλά κυδώνια και τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα με νερό μέχρι να σκεπαστούν καλά. Βράζουμε το μίγμα με κλειστό καπάκι σε χαμηλή[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΑφού φτιάξαμε τον πελτέ,με τον ζωμό τον κυδωνιών, με τα κυδώνια που μας περίσσεψαν, όπως τα φλούδια και τα μήλα, με αυτά θα κάνουμε το κυδωνόπαστο. Μπορούμε να[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΚΥΔΩΝΟΠΑΣΤΟ Ενα κλασσικο γλυκακι των παιδικων μας χρονων, απο αυτα που εφτιαχναν οι νοικοκυρες με απλα υλικα, οταν δεν υπηρχε η υπεραφθονια των συσκευασμενων[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο κυδωνόπαστο είναι ένα πολύ νόστιμο, παραδοσιακό γλυκάκι, που επειδή έχει το πλεονέκτημα να διατηρείται εκτός ψυγείου για πολύ καιρό, ήταν το πιο συνηθισμένο[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΧυμός Κυδωνιού Τρίβουμε 3 κιλά κυδώνια και τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα με νερό μέχρι να σκεπαστούν καλά. Βράζουμε το μίγμα με κλειστό καπάκι σε χαμηλή[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΥλικά Κυδώνια 1 1/2 κιλό Αρμπαρόριζα 1 κλωναράκι Ζάχαρη 500 γρ. Αμύγδαλα ασπρισμένα Νερό για βράσιμο Οδηγίες Καθαρίζουμε τα κυδώνια και τα κόβουμε σε κομμάτια[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Φέτες χωριάτικης μπαγκέτας Καπνιστό τυρί Λωρίδες κυδωνόπαστου Καρύδια Μαγιονέζα ή άγλυκη σαντιγ Εκτέλεση Βάζουμε πάνω στο ψωμί μία φέτα τυρί και μία[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣυνταγή 1η : Ρετσέλι Κυδώνι Η συνταγή αυτή είναι της γιαγιάς μου και την συνήθιζαν στην Πόλη. Το Ρετσέλι είναι σαν μαρμελάδα στη γεύση και σαν πολύ πηχτό[...]
Πηγή: greekmasa.grΓνήσιο παιδί του γεωπόνου μπαμπά και εγγόνι ενός αγρότη παππού με μερικά χωράφια γεμάτα μηλιές που αργότερα αντικαταστάθηκαν με κυδωνιές λατρεύω και τα δύο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΔεν έχουν περάσει πολλές μέρες που έκανα την ανάρτηση για τον πελτέ από κυδώνι. Είχα γράψει τότε ότι τα απομεινάρια ,φλούδια και κουκούτσια, τα χρησιμοποίησα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑπό τα αγαπημένα παραδοσιακά γλυκάκια είναι το κυδωνόπαστο. Συνδεδεμένο με τα σχολικά μας χρόνια, τότε που το βρίσκαμε στην καντίνα του σχολείου μας τυλιγμένο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grH κυδωνιά, εγγενής στη δυτική Ασία και στη Μεσόγειο, οφείλει το όνομά της στην περιοχή Κυδωνία του νομού Χανίων, όπου και ευδοκιμούσε κατά την αρχαιότητα. Το[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΑπό τα κυδώνια δεν πετάμε σχεδόν τίποτα! Υλικά: 2 κιλά κυδώνια 2 - 2,5 λίτρα νερό Ζάχαρη: Για το ζελέ μισή από το ζωμό που θα βγεί (π.χ. 6 ποτήρια ζωμό, 3[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 4 κυδώνια 1 ποτήρι νερό ζάχαρη Καθαρίζουμε και κόβουμε τα 4 κυδώνια σε κύβους Τα βράζουμε, προσθέτοντας 1 ποτήρι νερό, μέχρι να μαλακώσουν Τα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια την συνταγή αυτή συμβουλεύτηκα το http://www.tastefull.wordpress.com Υλικά : 15 κυδώνια με λεία φλούδα, βαρειά στο χέρι και αρωματικά Ζάχαρη Εκτέλεση :[...]
Πηγή: greekmasa.grΓνήσιο παιδί του γεωπόνου μπαμπά και εγγόνι ενός αγρότη παππού με μερικά χωράφια γεμάτα μηλιές που αργότερα αντικαταστάθηκαν με κυδωνιές λατρεύω και τα δύο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr