Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Κλασική εορταστική, γεμιστή πάπια ή χήνα, από την κεντρική Ευρώπη. Υλικά (για 2-3 άτομα) Μία πάπια 1 1/2-2 κιλών, έτοιμη για το φούρνο. Τα συκωτάκια και η[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥΛΙΚΑ 1 πάπια, 1 ½ κιλό περίπου, 20 ντοματίνια στη μέση, 3 μήλα κομμένα σε φέτες, 1 κλωνάρι θυμάρι, 300 γρ. μπέικον, 3 κουταλιές βούτυρο (και 2 κουταλιές[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά: 1 (3-4 κιλά) πάπια 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι για τη σάλτσα 2 κουταλιές της σούπας ντοματοπελτέ 1 κουταλάκι του γλυκού τζίντζερ τριμμένο 2 κουταλιές[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Μαγειρεύουμε παπί όχι πολύ συχνά διότι είναι μία συνταγή λιγάκι μπελαλίδικη αλλά το τελικό αποτέλεσμα αξίζει το κόπο. Η προέλευση της συνταγής είναι από το[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΥλικά: 1 πάπια 1700 γρ. ματζουράνα αλάτι Για τη γέμιση: συκώτι πάπιας 100 γρ. καπνιστό χοιρινό μπούτι 1-2 κρεμμύδια 500 γρ. μήλα 2 κουταλιές[...]
Πηγή: greekcook.grΥΛΙΚΑ 1 πάπια 2 ½ περίπου κιλά, 1½ φλ. παστά κεράσια, χωρίς κουκούτσια, ψιλοκομμένα (ή δαμάσκηνα ψιλοκομμένα), 1 φλ. μπράντι (ή για τα δαμάσκηνα, 1 φλ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ 1 πάπια 2 περίπου κιλά (με το συκωτάκι της, αν έχει) 1 κρεμμύδι σε φετάκια, 2 κουταλιές βούτυρο, 2 κουταλιές λάδι, 1 καρότο σε φετάκια, 1 κλωνάρι σέλινο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά για 6 άτομα 1 πάπια 2 ½ περίπου κιλά, 1 ½ φλ. παστά κεράσια χωρίς κουκούτσια, ψιλοκομμένα (ή δαμάσκηνα ψιλοκομμένα), 1 φλ. μπράντι (ή για τα δαμάσκηνα 1[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά 1 πάπια 2½ περίπου κιλά, 1½ φλ. παστά κεράσια, χωρίς κουκούτσια, ψιλοκομμένα (ή δαμάσκηνα ψιλοκομμένα), 1 φλ. μπράντι (ή για τα δαμάσκηνα, 1 φλ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comυλικά γιά 6-7 άτομα 2 πάπιες < 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 14 δαμάσκηνα, χοντροκομμένα 2 μήλα καθαρισμένα και κομμένα σε κυβάκια 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα το συκώτι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 6 άτομα) 4 φιλέτα πάπιας (με την πετσούλα τους) γύρω στα 350 γρ. το καθένα, ξεπαγωμένα αποβραδίς στο ψυγείο, 1 κουταλάκι ανάμικτα μπαχαρικά (Mixed[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΈνα ιδιαίτερο πιάτο για ξεχωριστές περιστάσεις και όχι μόνον. Να προσέξετε μόνο να προμηθευτείτε καλής ποιότητας κρέας. Σερβίρετε την πάπια αλ’ οράνζ με[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΣτήθος πάπια φιλέτο με σύκα και βανίλιες Την παράταση σε καλοκαιρινό ματς παίζουν «ατρόμητα» τα μαύρα σύκα. Ηρωικά ως τα πέναλτι και παραπέρα, αν χρειαστεί, σε[...]
Πηγή: pandespani.comΗ πάπια σε “τούρτα” από φύλλο σφολιάτας με φουαγκρά, τρούφες και σάλτσα Perigueux, είναι κλασική συνταγή της υψηλής γαλλικής γαστρονομίας. Μια απόλυτη[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά Πάπια 2 μπολ κόκκινο λάχανο 2 γλυκοπατάτα 1 μήλο 1 κρεμμύδι 100 γρ μπέικον 120 γρ βούτυρο 2 κουταλιές κρασόξυδο 1 ποτήρι κρασί λίπος πάπιας [...]
Πηγή: megatv.com/cookΗ πάπια δεν είναι ιδιαίτερα αγαπητή στην Ελλάδα. Την τρώμε στα εστιατόρια που ξενοφέρνουν κι εκεί συνήθως ως «μαγκρέ» (magret), δηλαδή στήθος[...]
Πηγή: bostanistas.grΈνα αληθινά gourmet πιάτο, με πρωτότυπη γεύση, ιδανικό για ένα κομψό εορταστικό δείπνο. Υλικά (για 4 άτομα) Μία πάπια 2 ½ - 3 κιλών, καθαρισμένη,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά: 2 πάπιες 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 10 δαμάσκηνα, χοντροκομμένα 2 μήλα καθαρισμένα κομμένα σε κυβάκια 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα το συκώτι απο τις πάπιες,[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.gr