Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
40 φύλλα κρούστας 500 γρ. βουτυρο λιωμένο 300 γρ. καρύδι τριμμένο 1 κουτ. γλ. κανέλα 1/2 κουτ. γλ. γαρίφαλλο Για το σιρόπι 650 γρ. ζάχαρη 400 γρ. νερό 80 γρ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.com1/2 κιλό φύλλα κρούστας 300 γρ. φιστίκια Αιγίνης χοντροκομμένα 250 γρ. βούτυρο φρέσκο Για το σιρόπι 3 φλιτζάνια ζάχαρη 2 φλιτζάνια νερό Μέθοδος Εκτέλεσης[...]
Πηγή: akispetretzikis.com2,5 κιλά φύλλο για μπακλαβά 500 γρ. καρύδι ή φυστίκι Αιγίνης 1 κουτ.σούπας κανέλλα 1/2 κουτ. σούπας γαρύφαλλο 200 γρ. παντεσπάνι (σοκολατένιο)-προαιρετικό 500[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓια το σιρόπι 600 γρ. ζάχαρη 400 ml νερό 60 γρ. γλυκόζη 1 ξύλο κανέλας 3 ολόκληρα γαρύφαλλα 1 πορτοκάλι κομμένο στη μέση Για το μπακλαβά 500 γρ. φύλλα[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓια το σιρόπι 330 ml νερό 450 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 1 στικ κανέλας φλούδα από 1 πορτοκάλι (χωρίς το άσπρο πικρό μέρος) Για τον μπακλαβά 250 γρ. βούτυρο 600[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓια τον μπακλαβά 120 γρ. φιστίκια Αιγίνης, χωρίς κέλυφος, ψιλοκομμένα 60 γρ. καρύδια, ψιλοκομμένα 60 γρ. πεκάν, ψιλοκομμένα 1 κ.γ. κανέλα, σε σκόνη 10 φύλλα[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓια τη γεμιση 1 κιλο αμυγδαλο ασπρο 250 γραμμαρια ζαχαρη 1/2 κ.γ. κανελα 1/2 κ.γ. μαστιχι 2 κ.σ. φρυγανια τριμμενη γαρίφαλο για το στολισμα Για το σιροπι 1[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com