Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Η συνταγή της προγιαγιάς μου απ᾿ την Πόλη, έλεγε περίπου δύο μέρη βούτυρο αγελαδινό και ένα μέρος πρόβειο. Με τα χρόνια και για πιο ελαφριά γεύση, η[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr...αφιερωμένος στους λάτρεις των σιροπιαστών Γλύκα άνευ ορίων!! Ένας πλούσιος μπακλαβάς ...από κείνους που όταν αρχίσεις δεν μπορείς να σταματήσεις το πηρούνι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟ πιο αρωματικός από όλους τους μπακλαβάδες που δοκιμάσατε ποτέ, με χαρακτήρα και γεύση που θα μνημονεύετε. Συνταγή : Νένα Ισμυρνόγλου. Μερίδες : Για ταψί[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr...αφιερωμένος στους λάτρεις των σιροπιαστών Γλύκα άνευ ορίων!! Ένας πλούσιος μπακλαβάς ...από κείνους που όταν αρχίσεις δεν μπορείς να σταματήσεις το πηρούνι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜπακλαβάς πολίτικος Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 1 ώρα και 30 λεπτά Μερίδες: 12 Υλικά Για το σιρόπι θέλουμε: 200 γρ. νερό 250 γρ.[...]
Πηγή: kouzzzina.grΚαλησπέρα!!! Μπακλαβάς...Τραγανός και γευστικός!!! Κλασικά ο μπακλαβάς γίνεται με βούτυρο. Αυτός είναι φτιαγμένος με μαργαρίνη, για να μας συντροφεύει στις[...]
Πηγή: edesmatologion23.blogspot.grΜία συνταγή.... που είδα για πρώτη φορά το 1981 όταν μου έφεραν ένα γυναικείο περιοδικό στο μαιευτήριο που γέννησα την κόρη μου, προς τα τέλη Δεκεμβρίου. Τα[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.grΓια τη γέμιση: 80 γρ. αμύγδαλα 80 γρ. φουντούκια 30 γρ. κουκουνάρι 5 κ.σ. σουσάμι 1/4 κ.γ. κανέλλα 1/4 κ.γ. μοσχοκάρυδο 1/4 κ.γ. μπαχάρι 1/4 κ.γ. γαρύφαλλο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλημέρα και χρόνια πολλά! Ελπίζω να περάσατε καλά και να ξεκουραστήκατε τις μέρες των Χριστουγέννων απολαμβάνοντας την συντροφιά των αγαπημένων σας και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΗ μητέρα μου έφτιαχνε τον Μπακλαβά, όπως απαιτεί η τοπική παράδοση, για την Πρωτοχρονιά, γεμίζοντας με πολλά φύλλα κρούστας και αρκετά κιλά αμυγδαλόψιχας ένα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜΠΑΚΛΑΒΑΣ ΜΕ ΜΕΛΙ Μπακλαβάς από αυτούς που όποιος δοκιμάσει θα μείνει χαραγμένος στη μνήμη του.. Το κλασικό σιρόπι έχει αντικατασταθεί εξ'ολοκλήρου από μέλι το[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΜια υπέροχη παραλλαγή του γνωστού σε όλους μας μπακλαβά! Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό φύλλο κρούστας 5 φλ. καρυδόψιχα τριμμένη 1 ½ φλ. σοκολάτα κουβερτούρα τριμμένη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜΠΑΚΛΑΒΑΣ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΑΜΑΡΕΤΤΙ Μετα τον κλασσικο μπακλαβα , που ειχα ετοιμασει για τα Χριστουγεννα, σας παρουσιαζω μια μοντερνα του παραλλαγη, ειδικη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr