Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 50 συνταγές
Για το φύλλο: 2 κιλά αλεύρι 4 ποτήρια νερό 2 φλιτζάνια του καφέ ελαιόλαδο λίγο αλάτι για τη γέμιση: 1 κιλό λεπτοαλεσμένο αμύγδαλο χωρίς φλούδες 1 κουταλάκι του[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΑναρτήθηκε με την άδεια του https://www.facebook.com/AVLONARIsuch-a-lovely-place-84467901565/?fref=ts Μπακλαβάς Κουμιώτικος από το Οριό ! Της κυρίας Ευαγγελίας[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΥλικά Για τη βάση 10 φύλλα κρούστας 150γρ. βούτυρο λιωμένο 12 αποξηραμένα σύκα ψιλοκομμένα 100γρ. καρύδια χοντροκομμένα 150γρ. γραβιέρα τριμμένη 3κ.σ[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ Για το σιρόπι 300 γρ. ζάχαρη 300 γρ. πορτοκάλι Για τον μπακλαβά 600 γρ. καρύδια 2 κ.γ. κανέλα 50 γρ. ζάχαρη 200 γρ. κουβερτούρα 250 γρ. βούτυρο 1 συσκ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά: 1,5 πακέτο φύλλο Βυρηττού 500 γρ φιστίκια Αιγίνης, τριμμένα στο μούλτι 100 γρ καρύδια τριμμένα στο μπλέντερ Μισό φλυτζάνι του τσαγιού ζάχαρη 2 κ.σ.[...]
Πηγή: spitikofagaki.blogspot.grΟ πιο αρωματικός από όλους τους μπακλαβάδες που δοκιμάσατε ποτέ, με χαρακτήρα και γεύση που θα μνημονεύετε. Συνταγή : Νένα Ισμυρνόγλου. Μερίδες : Για ταψί[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΠίτα με κιμά και τυριά με 32 φύλλα σπιτικά! .....σας το υποσχέθηκα και τα φύλλα του μπακλαβά μου, ΕΔΩ ... τέλεια...δεν υπάρχουν..... λοιπόν οι πιτούλες μου θα[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grFor English, scroll down Να πω πρώτα από όλα, ότι τα κλασικά φαγητά και γλυκά δε μου αρέσει να τα πειράζω. Ενώ....με ξέρετε....μου αρέσει να δοκιμάζω ότι[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΥλικά για μισή δόση φύλα κρούστας λεπτά όσο πιο λεπτά γίνεται..χρησιμοποιείστε το φύλο Βηρυτού του Κανάκη στην μοβ συσκευασία η φρέσκο ντόπιο από[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΜπακλαβάς με φυστίκια αιγίνης πολύ νόστιμος μία διαφορετική γεύση από το καρύδι. Η συνταγή είναι του Παρλιάρου Τι χρειαζόμαστε: 40 φύλλα κρούστας 500 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 40 φύλλα κρούστας 500γρ. βούτυρο Lurpak ... 300γρ. φιστίκι Αιγίνης Υλικά για το σιρόπι: 650γρ. ζάχαρη 400γρ. νερό 80γρ. γλυκόζη 3-4 φετες[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ ΜΕ ΦΥΣΤΙΚΙ (FISTIKLI BAKLAVA) Οσοι έχετε επισκευτεί την Κωνσταντινούπολη, σίγουρα θα έχετε μπεί στον πειρασμό να δοκιμάσετε[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΛοιπόν το ξέρω πως πολλοί έχετε ανησυχήσει για την απουσία μου. Έχω πάρει πολύ γλυκά μέηλ από αναγνώστες και κάποιοι άφησαν και σχόλια στο μπλογκ ρωτώντας τί[...]
Πηγή: foodjunkie.euΚαιρός της αμυγδαλιάς, αλλά εμείς ας χαρούμε τους καρπούς της μ' ένα ωραίο κέρασμα γεμάτο αρώματα, ενώ ταυτόχρονα είναι και νηστίσιμο για να γλυκάνουμε κι'[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΚαι αν ο μπακλαβάς, δεν είναι «γωνία» ... δεν λέει! Αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση μπακλαβά, όλα τα κομμάτια «παίζουν» εξίσου καλά. Ένας[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΣήμερα σας κερνάω έναν πεντανόστιμο μπακλαβά από τα χεράκια της Ελένης, που μας τον έστειλε στο γραφείο για να συνοδεύσουμε τον απογευματινό μας καφέ.[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΚαλημέρα σας! Τί λέτε είστε για ένα φύλλο σπιτικό που μπορούμε πολύ εύκολα να το ανοίξουμε τόσο λεπτό ώστε να το χρησιμοποιήσουμε για σιροπιαστά γλυκά όπως ο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥΛΙΚΑ: 600 γρ. φύλλα κρούστας για μπακλαβά 250 γρ. ταχίνι 1 κουτ. της σούπας ζάχαρη 200 γρ. μέλι 250 γρ. βούτυρο Lurpak 300 γρ. πορτοκάλια βρασμένα [...]
Πηγή: megatv.com/cook