Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Μπακλαβάς με φυστίκια αιγίνης πολύ νόστιμος μία διαφορετική γεύση από το καρύδι. Η συνταγή είναι του Παρλιάρου Τι χρειαζόμαστε: 40 φύλλα κρούστας 500 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΚΛΑΒΑ: Λιώνουμε το βούτυρο στο φούρνο μικροκυμάτων ή στη φωτιά σε χαμηλή θερμοκρασία και παίρνουμε από την επιφάνεια 120 γρ. καθαρό[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΚΛΑΒΑ Λιώνουμε το βούτυρο αλλά δεν το καίμε. Αλέθουμε τα φουντούκια στο μπλέντερ σε σκόνη. Βουτυρώνουμε μία φόρμα καρδιά και κόβουμε τα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ: Απλώνουμε τους ξηρούς καρπούς στην λαμαρίνα του φούρνου και τους ψήνουμε στους 160οC για 15 λεπτά. Λιώνουμε το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά, με προσοχή[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕκτέλεση για τη γέμιση: Xτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη και προσθέτουμε το αλεσμένο αμύγδαλο συνεχίζοντας το χτύπημα. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕκτέλεση για τη γέμιση: Xτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη και προσθέτουμε το αλεσμένο αμύγδαλο συνεχίζοντας το χτύπημα. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜία συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου που θα σας ξετρελάνει ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ Για ένα ταψί 30 Χ 40 εκ. 1 συσκευασία φύλλο κρούστας για γλυκά, Χρυσή Ζύμη[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΛΟΓΕΡΕΣ ΜΠΑΚΛΑΒΑ Λιώνουμε το βούτυρο και αλέθουμε τα καρύδια. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα αλεσμένα καρύδια, το σουσάμι και την κανέλα.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΣε ένα μπολ ανακατεύουμε το ταχίνι με το σησαμέλαιο. Αλέθουμε λίγο τα καρύδια στο μπλέντερ. Κόβουμε τα φύλλα στη μέση. Τα αλείφουμε ένα-ένα με το ταχίνι με το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr