Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Καθαρά Δευτέρα σήμερα και πάντα τέτοια μέρα υπάρχει στο τραπέζι παστός μπακαλιάρος τηγανητός με σκορδαλιά. Αυτή τη φορά δεν έφτιαξα σκορδαλιά με πατάτα , ως[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΓια ένα παραδοσιακό τραπέζι της 25ης Μαρτίου, ελπίζουμε οι προτάσεις μας να σας έχουν καλύψει. Μπακαλιάρο πιταράκια, σκορδαλιά με ψωμί και καρύδια και μια[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν σήμερα!! Και του χρόνου να είστε καλά! Μέρα παλιγγενεσίας σήμερα και δεν θα σχολιάσω καθόλου ό,τι αφορά[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤι ωραίο όνομα το παστινάκι! Parsnip ή παστινάκι λοιπόν Ελληνιστί, είναι το λαχανικό ρίζα που μοιάζει εξωτερικά με το καρότο αλλά η γεύση του βρίσκεται ανάμεσα[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΤι ωραίο όνομα το παστινάκι! Parsnip ή παστινάκι λοιπόν Ελληνιστί, είναι το λαχανικό ρίζα που μοιάζει εξωτερικά με το καρότο αλλά η γεύση του βρίσκεται ανάμεσα[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν σήμερα!! Και του χρόνου να είστε καλά! Μέρα παλιγγενεσίας σήμερα και δεν θα σχολιάσω καθόλου ό,τι αφορά[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ Σκορδαλιά, γνωστή και ως αλιάδα, κρεμώδης και απαλή, είναι ένα συνοδευτικό του τηγανητού βακαλάου, πολύ δημοφιλές στην ελληνική κουζίνα. Το βασικό της[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΗ κλασική, παραδοσιακή αλιάδα , γίνεται μόνο με πατάτες και σερβίρεται σκέτη ή παρέα με παντζάρια σαλάτα και μπακαλιάρο τηγανιτό . Τι γίνεται όμως αν ενώσουμε[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr