Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Για τη γέμιση 1 κιλό μοσχάρι (χτένι σπάλας) 1/2 κιλό χοιρινό μπούτι 3 ξερά κρεμμύδια τριμμένα σε χοντρό τρίφτη 2 ώριμες ντομάτες τριμμένες 3/4 φλ. τσαγιού[...]
Πηγή: argiro.grΓια το φύλλο 1 αυγό 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 κ.σ. ξίδι 1 φλ. τσαγιού νερό χλιαρό όσο σηκώσει αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.γλ. αλάτι Για τη γέμιση 1½[...]
Πηγή: argiro.gr1 πακέτο χωριάτικο φύλλο «κιχί» της alfa 150 γρ. βούτυρο Ηπείρου λιωμένο 1 κοτόπουλο (κατά προτίμηση ελευθέρας βοσκής) 500 γρ. χοιρινό κρέας χωρίς πολύ λίπος[...]
Πηγή: argiro.gr1 πακέτο alfa χωριάτικο φύλλο κιχί 1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος περασμένος μια φορά από τη μηχανή 6 μέτρια ξέρα κρεμμύδια 1/2 φλ. ελαιόλαδο 1/2 φλ. βούτυρο αλάτι[...]
Πηγή: argiro.gr1 πακέτο φύλλα σφολιάτας «του χεριού σας» της alfa 1/2 κιλό αρνί κομμένο σε μπουκιές 1/2 κιλό χοιρινό κομμένο σε μπουκιές 1/2 φλ. ελαιόλαδο 2 ξερά κρεμμύδια 2[...]
Πηγή: argiro.gr1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1½ φλ. πλιγούρι 2 πράσα 2 κρεμμύδια 1/4 φλ. ελαιόλαδο λίγη πάπρικα γλυκιά λίγο μοσχοκάρυδο 1½ φλ. ζωμό κότας ή ζωμό κρέατος γιαούρτι[...]
Πηγή: argiro.gr2 φύλλα σφολιάτας «του χεριού σας» της alfa 1/4 φλ. ελαιόλαδο 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε πολύ μικρά κομμάτια 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 4 πιπεριές Φλωρίνης[...]
Πηγή: argiro.gr4 χωριάτικα φύλλα κιχί με αλεύρι ολικής άλεσης 300 γραμ. μοσχάρι κόντρα 2 κουταλιές ελαιόλαδο 2 μεγάλα κρεμμύδια 1 κόκκινη πιπεριά 1 πράσινη πιπεριά 1 σκελίδα[...]
Πηγή: argiro.grΓια τη γέμιση 1 κιλό μοσχάρι (χτένι σπάλας) 1/2 κιλό χοιρινό μπούτι 3 ξερά κρεμμύδια τριμμένα σε χοντρό τρίφτη 2 ώριμες ντομάτες τριμμένες 3/4 φλ. τσαγιού[...]
Πηγή: argiro.gr2 φύλλα ζύμης για πίτσα «από σπίτι» της alfa 2 κ.σ. βούτυρο Μετσόβου 300 γρ. μετσοβόνε μετσοβέλα ή γραβιέρα 6 κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες 1 κιλό[...]
Πηγή: argiro.grΓια το φύλλο 1 αυγό 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 κ.σ. ξίδι 1 φλ. τσαγιού νερό χλιαρό όσο σηκώσει αλεύρι για όλες τις Χρήσεις 1 κ.γλ. αλάτι Για τη γέμιση 1½[...]
Πηγή: argiro.gr