Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 4 συνταγές
ΥΛΙΚΑ Για τη ζύμη (στρογγυλό ταψί, 25εκ.) 500 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 75 γρ. αλεύρι 100 γρ. αμύγδαλο χωρίς φλούδα 180 γρ. νερό 80 γρ. ελαιόλαδο 80 γρ. σπορέλαιο 40[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά για ένα στρογγυλό ταψάκι 25 εκ. Υλικά για τη ζύμη 500 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 75 γρ. αλεύρι 100 γρ. αμύγδαλο χωρίς φλούδα 180 γρ. νερό 80 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΓια τη ζύμη 500 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 75 γρ. αλεύρι 100 γρ. αμύγδαλο χωρίς φλούδα 180 γρ. νερό 80 γρ. ελαιόλαδο 80 γρ. ηλιέλαιο 40 γρ. βούτυρο 1 κ.γ. κοφτή[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΣάμαλι, το γλυκό της Δαμασκού Κολλάει το στόμα μου μαζί του και δηλώνω πως το σάμαλι είναι το αγαπημένο μου γλυκό. Η σχέση μου μαζί του είναι αιώνια. Έχει[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr