Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 33 συνταγές
Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουτ. σούπας λάδι 1/2 κουτ. γλυκού αλάτι 1/2 κούπα ζάχαρη 2 φακελλάκια μαγιά 1 κούπα χυμό πορτοκάλι 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ 1κ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φακ. ξηρή μαγιά 550ml χλιαρό νερό 1 κ.γ. αλάτι 2 κ.γ. ζάχαρη 3 κ.σ. ταχίνι 1κ.γ. μέλι διαλυμένο σε μισή κούπα νερό για[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά : 1 κιλό Αλεύρι ( άσπρο σκληρό ) 500-550 γραμμάρια νερό (χλιαρό) 2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι 2 κουταλιές της σούπας μέλι 2 κουταλιές της σούπας[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΚαλημέρα!!! Καθαρά Δευτέρα αύριο και η λαγάνα έχει τη τιμητική της. Μια εύκολη και συγχρόνως παραδοσιακή συνταγή... Θα τη λατρέψετε! Είναι εύκολη και δε θα τη[...]
Πηγή: edesmatologion23.blogspot.grΜε την ονομασία "Κούλουμα" χαρακτηρίζεται η υπαίθρια γιορτή της "Καθαράς Δευτέρας" που σηματοδοτεί την αρχή της Σαρακοστής ή Τεσσαρακοστής δηλαδή της νηστείας[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1κ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φακ. ξηρή μαγιά 550ml χλιαρό νερό 1 κ.γ. αλάτι 2 κ.γ. ζάχαρη 3 κ.σ. ταχίνι 1κ.γ. μέλι διαλυμένο σε μισή κούπα νερό για[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΑποτελεί το κατεξοχήν φημισμένο αρτοσκεύασμα για την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας (ΚΟΥΛΟΥΜΑ) στη χώρα μας. Η παρασκευή της δίνει τόση μοσχοβολιά στο σπίτι, που[...]
Πηγή: e-sofia.grΜε την ονομασία "Κούλουμα" χαρακτηρίζεται η υπαίθρια γιορτή της "Καθαράς Δευτέρας" που σηματοδοτεί την αρχή της Σαρακοστής ή Τεσσαρακοστής δηλαδή της νηστείας[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕντάξει, η Καθαρά Δευτέρα είναι πια παρελθόν! Πάειιιιιι... πέρασε κι αυτή!!! Και τώρα μπαίνουμε στη Σαρακοστή και προχωράμε προς το Πάσχα! Γρήγορα που περνάει[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ Καθαρά Δευτέρα έφτασε και η απαραίτητη λαγάνα πρέπει να ετοιμαστεί. Όταν ήμουν παιδί, κάθε χρόνο, θυμάμαι που πήγαινε κάποιος από μας πολύ πρωί στον φούρνο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ ΛΑΓΑΝΑ ΤΟΥ ΦΟΥΡΝΑΡΗ Από τότε που άρχισα να ασχολούμα με το food blogging , δηλαδή τα τελευταία 5 χρόνια, σταματήσαμε πλέον να αγοράζουμε λαγάνες. Η αλήθεια[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ ΛΑΓΑΝΑ ΤΟΥ ΦΟΥΡΝΑΡΗ Από τότε που άρχισα να ασχολούμα με το food blogging , δηλαδή τα τελευταία 5 χρόνια, σταματήσαμε πλέον να αγοράζουμε λαγάνες. Η αλήθεια[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΌσοι δοκίμασαν την περασμένη Καθαρά Δευτέρα είπαν ότι είναι η καλύτερη λαγάνα που έχουν φάει και τους θυμίζει κάτι από τα παλιά. Η απόφαση να φτιαχτεί αυτή η[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ ΛΑΓΑΝΑ ΤΟΥ ΦΟΥΡΝΑΡΗ Από τότε που άρχισα να ασχολούμα με το food blogging , δηλαδή τα τελευταία 5 χρόνια, σταματήσαμε πλέον να αγοράζουμε λαγάνες. Η αλήθεια[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΕντάξει, η Καθαρά Δευτέρα είναι πια παρελθόν! Πάειιιιιι... πέρασε κι αυτή!!! Και τώρα μπαίνουμε στη Σαρακοστή και προχωράμε προς το Πάσχα! Γρήγορα που περνάει[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥΛΙΚΆ 1,5 Πακέτο αλεύρι Αλατίνη (μπλε) 2 φάκελα ξερή μαγιά 2 φλυτζάνια καυτό νερό 1 φλυτζάνια ζεστό νερό (όχι καυτό) 2 κουταλάκια γλυκού αλάτι 2[...]
Πηγή: spitikofagaki.blogspot.grΠαραδοσιακή και απαραίτητη στο νηστίσιμο τραπέζι ! Μπορείτε να θυμηθείτε κάποια Καθαρά Δευτέρα που έλειπε από το τραπέζι σας η λαγάνα (εννοώ βέβαια όσους ζούνε[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr300 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης 400 γρ. αλεύρι για χωριάτικο ψωμί 25 γρ μαγιά νωπή ή 1 φακελάκι ξερή μαγιά 20 ml ελαιόλαδο 30 γρ ταχίνι 1 κουταλιά σούπας γλυκού[...]
Πηγή: cookpad.com/gr