Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 27 συνταγές
Υλικά: 3 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις, ή περισσότερο 2 φλυτζάνια σταρένιο αλεύρι (κίτρινο) 2 κουταλάκια μαγιά στιγμής 1 1/2 κουταλάκι αλάτι, και[...]
Πηγή: greekmasa.grΑναρτήθηκε στις 13/03/2016 σε Ορεκτικά - Μεζέδες, Συνταγές Λαγάνα σπιτική Επειδή δεν υπάρχει Μάρτης χωρίς Σαρακοστή και Καθαρά Δευτέρα χωρίς λαγάνα…. Μια πολύ[...]
Πηγή: sintayes.grΕύκολη λαγάνα για το τραπέζι της "Καθαράς Δευτέρας". Συνταγή : sintagespareas.gr Μερίδες : για 1 μεγάλη λαγάνα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 70΄,[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜία πρόταση για σπιτική λαγάνα που σίγουρα θα σας αρέσει. Συνταγή : γαστρονόμος Μερίδες : για 1 λαγάνα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 15΄, αναμονή[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΓεια σας φίλοι μου καλοί!!!! Μετά τη συνταγή μου για λαγάνα χωρίς μαγιά που έχετε λατρέψει συνταγή εδώ σας, έχω την παραδοσιακή εκδοχή της έτσι όπως την[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΚαλησπέρα σας φίλοι μουυυ!!! Η Σαρακοστή μπήκε!!! Κάθε χρόνο περιμένω πως και τί να έρθει αυτή η μέρα! Διότι σηματοδοτεί την έναρξη της προετοιμασίας μας να[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΚαθαρή Δευτέρα χωρίς λαγάνα δεν εορτάζεται. Η λαγάνα προέρχεται από τα άζυμα ψωμιά της Παλαιάς Διαθήκης. Η πρώτη μέρα της Σαρακοστής πρέπει ακόμη και το ψωμί[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΤο παραδοσιακό ψωμί της Καθαράς Δευτέρας, τραγανό και σουσαμένιο! Όλοι οι φούρνοι αυτή την ημέρα κάνουν χρυσές δουλειές. Οι αγοραστές όμως λαγάνες μπορεί να[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥΛΙΚΆ 1,5 Πακέτο αλεύρι Αλατίνη (μπλε) 2 φάκελα ξερή μαγιά 2 φλυτζάνια καυτό νερό 1 φλυτζάνια ζεστό νερό (όχι καυτό) 2 κουταλάκια γλυκού αλάτι 2[...]
Πηγή: spitikofagaki.blogspot.grΈψαχνα για μια λαγάνα που να μην πρέπει να μείνει όλο το βράδυ να φουσκώσει και βρήκα αυτή την συνταγή. Τι χρειαζόμαστε: 600-650 γρ. αλεύρι 27γρ. ξηρή μαγιά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ θαυμαστή τεχνική της παρασκευής ψωμιού έχει μείνει ίδια αιώνες τώρα και, αντίθετα με ό,τι θα έχετε ίσως ακούσει, είναι απλούστατη. Εκείνο που απαραίτητα[...]
Πηγή: bostanistas.gr500 γρ. αλεύρι, για όλες τις χρήσεις, κοσκινισμένο 12,5 γρ. νωπή μαγιά (στα ψυγεία των σούπερ μάρκετ, δίπλα στις ζύμες - μη σας αγχώνει η ποσότητα, είναι[...]
Πηγή: gastronomos.grΔεν ξέρω πόσοι στην Ελλάδα φτιάχνουν τη δική τους λαγάνα. Για μένα βλέπετε είναι αναγκαιότητα· αν δεν την φτιάξω, δεν θα την φάω. Αυτό βέβαια ισχύει για[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΓίνεται Καθαρά Δευτέρα χωρίς λαγάνα; Πού να τη βρεις, όταν ζεις εκτός Ελλάδας, όπως εγώ! Έτσι φέτος πήρα την (μεγάλη!!!) απόφαση να φτιάξω μόνη μου το[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΑυτή την Καθαρά Δευτέρα, εντυπωσιάστε τους φίλους, τους αγαπημένους σας, τους καλεσμένους σας, με μια σπιτική λαγάνα φτιαγμένη από τα χεράκια σας!! Είναι τόσο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr750 γραμμ. αλεύρι σκληρό (για ψωμί) 1 φακελάκι ξερή μαγιά 1 κ.σ. αλάτι 1 κ.γλ. ζάχαρη 1/2 φλ. τσαγ. ελαιόλαδο 1 φλ. τσαγιού κρασί γλυκό (Σάμου ή Λήμνου) 1[...]
Πηγή: argiro.grΑυτή η λαγάνα γίνεται σε χρόνο ρεκόρ, ειδικά αν έχετε αρτοπαρασκευαστή ή μίξερ με ειδικό σύρμα. Δε μπορώ να πω ότι είναι ίδια με του φούρνου, αλλά είναι μια[...]
Πηγή: cookpad.com/gr750 γραμμ. αλεύρι σκληρό (για ψωμί) 1 κύβος νωπής μαγιάς 25 γρ. 1 κ.σ. αλάτι 1 κ.γλ. ζάχαρη 1/2 φλ. τσαγ. ελαιόλαδο 1 φλ. τσαγιού κρασί γλυκό (Σάμου ή Λήμνου)[...]
Πηγή: argiro.gr