Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 63 συνταγές
Υλικά: 1 κιλό παστό μπακαλιάρο 4-5 φέτες ψωμί (μπαγιάτικο) 4 σκελίδες σκόρδο 200 γραμμάρια λάδι 2-3 κουταλιές ξίδι 2 κουταλιές της σούπας ντοματοπελτέ [...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά για 6 μερίδες: 1 κιλό φιλέτο μπακαλιάρος παστός Σπορέλαιο για το τηγάνι Για το κουρκούτι: 3 φλυτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 ½ φλυτζάνι[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΑυτή η συνταγή δεν είναι για αυτούς που νηστεύουν την Σαρακοστή από γάλα, θα ανέβει όμως μέσα στην εβδομάδα και η νηστήσιμη. Η συνταγή είναι της γιαγιά μου,[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΕίναι νόστιμο και παραδοσιακό. Μπορείς να το ετοιμάσεις με διάφορες παραλλαγές, από σκορδαλιά με ψωμί και ξηρούς καρπούς ή σκορδαλιά με πατάτα μέχρι κομμάτια[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥ Λ Ι Κ Α 1 κιλο μπακαλιάρο ξαλμυρισμενο Καλλιμανη 2 κουπες αλευρι για όλες τις χρήσεις 1 κουτακι μπυρα 1 πρέζα αλάτι-πιπέρι σπορέλαιο για τηγάνισμα για την[...]
Πηγή: cooktherapy.grΑπό συνταγές τηγανητού μπακαλιάρου γεμάτη η γειτονιά. Το να γράψω κι εγώ το θεωρούσα μεγάλη υπερβολή, ώσπου η συζήτηση για ένα γεγονός που δεν θα ξεχάσω[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr800 γρ. φιλέτο μπακαλιάρου ΓΙΑ ΤΟ ΧΥΛΟ 500 γρ. αλεύρι μαλακό 1 μπίρα μικρή Αλάτι μαύρο πιπέρι κόκκινο πιπέρι 1 αυγό 3 ασπράδια ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ 1 κιλό πατάτες[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 κιλό φιλέτο μπακαλιάρου φρέσκο 4 βολβούς παντζαριού Αλάτι, πιπέρι Ελαιόλαδο Για τις κροκέτες σκορδαλιάς 1 κιλό πατάτες 3 σκελίδες σκόρδο 1 αυγό χτυπημένο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΝα ευχηθώ σε όλους καλό τριήμερο και να υπενθυμίσω παλιότερη ανάρτηση με τον απαραίτητο, για την 25η Μαρτίου, παστό τηγανιτό μπακαλιάρο και την αδιαμφισβήτητη[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΥλικά (για 6 άτομα): 1 κιλό μπακαλιάρο παστό 3 φλιτζ. ελαιόλαδο για τηγάνισμα 1 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ 1 φλιτζ. αλεύρι Για τη σκορδαλιά: [...]
Πηγή: greekcook.grΣυνταγή της μαμάς Υλικά: 500 γρ. ξερός μπακαλιάρος 1 κόκκινη πιπεριά 1 πράσινη ππεριά 1 κρεμμύδι πιπέρι Για το κουρκούτι: 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις[...]
Πηγή: nosyparker-mageiremata.blogspot.grΑν χρησιμοποιήσουμε μπακαλιάρο παστό, πρέπει να τον βάλουμε σε νερό για τουλάχιστον ένα βράδυ, φροντίζοντας να αλλάξουμε το νερό 3-4 φορές. Γίνεται όμως[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΠροσθέστε μια περιγραφή Ο παστός μπακαλιάρος δεν εχει να ζηλέψει τίποτα από τον φρέσκο! Εδω χρησιμοποίησα φιλέτο παστού μπακαλιάρου ξεκοκκαλισμένο Νοσβηγίας[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr800 γρ. φιλέτο μπακαλιάρου ΓΙΑ ΤΟ ΧΥΛΟ 500 γρ. αλεύρι μαλακό 1 μπίρα μικρή Αλάτι μαύρο πιπέρι κόκκινο πιπέρι 1 αυγό 3 ασπράδια ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ 1 κιλό πατάτες[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 Μπακαλιάρο γύρω στα 3 κιλά φιλεταρισμένο και ξεκοκαλισμένο. 1 κιλό αλάτι χοντρό Για το κουρκούτι 150 γρ. αλεύρι 75 γρ. corn flour 30 γρ. baking powder 330[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 κιλό ξερό μπακαλιάρο 1 κούπα μπύρα 1 κούπα νερό 3 κούπες αλεύρι 3 αυγά αλάτι πιπέρι ηλιέλαιο 1 κούπα καρύδια 2 μεγάλες φέτες μπαγιάτικο ψωμί 3 σκελίδες[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά: 2 κομμάτια μπακαλιάρος παστός 1 φλυτζάνι αλεύρι 2 κουταλάκια μπέϊκιν πάουντερ λίγη μπύρα λάδι για τηγάνισμα σκορδαλιά Τρόπος παρασκευής Βάζετε απο[...]
Πηγή: greekmasa.gr1 ½ κιλό μπακαλιάρο παστό ελαιόλαδο για το τηγάνισμα 1 φλιτζ. αλεύρι Αφαιρούμε από την προηγούμενη μέρα την πέτσα από το μπακαλιάρο και κόβουμε σε κομμάτια.[...]
Πηγή: cooklos.gr