Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 53 συνταγές
Υλικά (για τη ζύμη): 400 γρ. αλεύρι 4 αβγά ½ κουτ. γλυκού αλάτι 2 κουτ. σούπας λάδι λίγο χλιαρό νερό αλεύρι για το άνοιγμα του φύλλου Υλικά[...]
Πηγή: greekcook.grΓια το ζυμάρι Σπανάκι, Αυγά 2 ολόκληρα, Κρόκοι 3 τμχ, Ελαιόλαδο 10ml, Αλεύρι 500ml, Λίγο Αλάτι Υλικά για την σάλτσα Ζωμός κοτόπουλο, Αλάτι, Πιπέρι, Μάραθος,[...]
Πηγή: ucook.gr/cook40 ραβιόλια με γέμιση τυριών 2 ποτήρια γάλα 10 γρ. βούτυρο 2 κουταλιές αλεύρι 150 γρ. γραβιέρα τριμμένη 1 κρεμμύδι ξερό 2 κουταλιές χλιαρό νερό μοσχοκάρυδο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓια 2-4 άτομα 1 συσκευασία ραβιόλια 2 κουτιά σάλτσα ντομάτας κονκασέ ψιλοκομμένη 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 5 μανιτάρια Πλευρώτους ψιλοκομμένα 300 γραμμάρια[...]
Πηγή: sidagi.grΑπό γλυκά και κρεατικά παράπονο δεν έχουμε αυτές τις μέρες φαντάζομαι! Δεν έλειψαν από κανένα εορταστικό τραπέζι. Και του χρόνου να είμαστε καλά, να[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΡΑΒΙΟΛΕΣ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ Υλικά: Για τη ζύμη 1 κιλό αλεύρι ½ φλιτζάνι λάδι ½ κ.γλ. αλάτι Νερό χλιαρό, όσο χρειαστεί Για τη γέμιση 3 φλιτζάνια τριμμένο[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΥλικά: Για 2-4 άτομα 1 συσκευασία ραβιόλια 600 γραμμάρια ντομάτα 1/3 ματσάκι άνηθο 1/3 ματσάκι μαϊντανό πολύ λίγο βασιλικό 50 γραμμάρια ελιά τριμμένη 80 ml[...]
Πηγή: sidagi.gr500 γραμμ. ραβιόλια φρέσκα 3 κ.σ. βούτυρο τύπου Κερκύρας 1 σκελίδα σκόρδο 1 κλαδάκι φρέσκο φασκόμηλο 1 κλαδάκι φρέσκο θυμάρι 1 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος 1[...]
Πηγή: argiro.grΓια ζυμάρι Σπανάκι, 2 Αυγά, 3 Κρόκοι, 10ml Ελαιόλαδο, 500 γρ. Αλεύρι, Αλάτι Υλικά για σάλτσα Ζωμός κοτόπουλο, Αλάτι, Πιπέρι, Μάραθος, Φρέσκο κρεμμύδι, Βούτυρο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά: Μισό κιλό φρέσκα ραβιόλι Βούτυρο Φασκόμηλο παρμεζάνα Εκτέλεση: Βράζετε τα φρέσκα ραβιόλι για 6 λεπτά. Στο τηγάνι λιώνετε βούτυρο και[...]
Πηγή: greekcook.grΓια το φύλλο ραβιόλι 8 αυγά,500 γρ. αλεύρι Για την σάλτσα 1 φρέσκια τομάτα, 2 κ.γ. σκόρδο πολτοποιημένο, 50 γρ. κρουτόν, ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι Για την[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 δόση ζύμης με αυγά φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα για το σερβίρισμα Για τη γέμιση: 40 γρ. βούτυρο 175 γρ. φρέσκα φύλλα από σπανάκι, καθαρισμένα, πλυμένα και[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓια την ζύμη των Φρέσκων ραβιόλι: 400 γρ. Κοσκινισμένο αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 1 κ.σ. αλάτι, 1 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, 4 αυγά, Αλάτι και[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΡαβιόλια με μυρωδικά και φέτα σε μεσογειακη σαλτσα. Νοστιμοτατα!!!! Τι χρειαζόμαστε: για την ζύμη 350γρ σιμιγδάλι ψιλό 150γρ αλέυρι σκληρό ~500γρ νερό [λίγο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜία πολύ απλή συνταγή για ραβιόλια από την Ιταλία που μου την έμαθε ένας φίλος μου ιταλός σεφ. Λεπτή και διακριτική γεύση με έντονα αρώματα, ο,τι πρέπει για[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚυπριακή συνταγή με χαλούμι Τι χρειαζόμαστε: ΖΥΜΗ 500 γρ.αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1-2 κ.γ λάδι νερό όσο πάρει..μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη που να μην[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠριν μερικές μέρες ο άντρας μου έκανε δώρο ένα βαζάκι ελληνική τρούφα Πίνδου και ελαιόλαδο αρωματισμένο με αυτό το καταπληκτικό μανιτάρι. Στην Ιταλία είχαμε[...]
Πηγή: greekmasa.gr1 αυγό 100 γρ. αλεύρι Μυζήθρα Σπανάκι Μυρόχορτα Κρεμμύδι μοσχοκάρυδο αλάτι, πιπέρι Ανακατεύουμε το αλεύρι, προσθέτοντας τα αυγά λίγο αλάτι και νερό ,[...]
Πηγή: ucook.gr/cook