γεμιστα σοκολατακια σε φορμα | νηστισιμη τυρόπιτα | φυλλο γκουρου με μαγια | μπουγατσακια με φυλλο κρουστας | κανελονια νηστισιμα | λικερ φραουλα με τσιπουρο ψυγειο | λεμονοπιτα νηστισιμη
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Λαχματζουν

Βρέθηκαν 26 συνταγές

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Λαχματζούν

Πικαντικη, νοστιμη ανοιχτη πιτα. Τι χρειαζόμαστε: 1/4 περίπου αναμικτο κιμά μοσχαρίσιο με αρνίσιο 3 κσ κρεμύδι ψιλοκομμένο 5 κσ ντοματα φρέσκια ψιλοκομμένη 2[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Λαχματζούν

Υλικά συνταγής 8 έτοιμες αραβικές πίτες μικρές ή σπιτικές πιτούλες σύμφωνα με τη συνταγή 1/2 κιλό κιμάς αρνίσιος και μοσχαρίσιος, ανάμεικτος 2 φρέσκες[...]

Πηγή: icookgreek.com

Λαχματζούν...Θα εκπλαγείτε με τον εύκολο τρόπο[...]

Τα τέλεια Λαχματζουν με το ιδανικό ζυμάρι !!! Θα εκπλαγείτε με τον εύκολο τρόπο που ανοίγω το καλύτερο ζυμάρι που μπορείτε να φτιάξετε!!!! Υλικά : Για το[...]

Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr
Λαχματζούν

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Αρμένικο Λαχματζούν

YΛΙΚΑ Για τη ζύμη 500γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 1 φακελάκι μαγιά, 2 πρέζες αλάτι, νερό (όσο χρειαστεί). Για τη γέμιση 150γρ. κιμά βοδινό, 150γρ. κιμά[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Λαχματζούν

Lahm» σημαίνει κρέας και «ajin», ζυμάρι.  Σταθερή αξία στις γευστικές μας συνήθειες και ένα από τα λατρεμένα μου φαγητά. Με παίρνουν πίσω στα παιδικά μου[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Λαχματζούν

Υλικά (για 8-12 κομμάτια) Ζύμη : 4 φλ. αλεύρι (περίπου) χωριάτικο ή αλεύρι για ψωμί ή αλεύρι για ζύμωμα, 1 φακελάκι στιγμιαία μαγιά, ½ φλ. χλιαρό νερό ½[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Λαχματζούν αλά Ελληνικά συνταγή από Hara1989

1-2 πίτες για σουβλάκι σάλτσα κιμά για μακαρόνια χωρίς πολλά υγρά τριμμένο τυρί (ό,τι έχετε) Οδηγίες 17 Minutes Βάζουμε σε ένα αντικολλητικό ταψί μία πίτα για[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Λαχματζούν | Συνταγή | Argiro.gr

Για τη ζύμη: 500 γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φακελάκι μαγιά ½ κ. γλ. αλάτι Νερό όσο πάρει (περίπου 1+1/2 φλ.) Για τη γέμιση: 350 γραμ. κιμά αρνίσιο ή[...]

Πηγή: argiro.gr
ΛΑΧΜΑΤΖΟΥΝ - Lahmacun - Lahmaǰun

Καλημέρα σας και καλό μήνα!! Για την αλήθεια του πράγματος, άλλη ανάρτηση είχα σκοπό να κάνω σήμερα, ξεκινώντας το αφιέρωμά μου στα «δάνεια»[...]

Πηγή: oinomagirion.blogspot.gr
Λαχματζούν -  LAHMACUN

ΥΛΙΚΑ 30 γραμ. φρέσκια μαγιά 4 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις Μισή κούπα του τσαγιού λάδι Μισή κούπα γάλα 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι νερό , όσο πάρει[...]

Πηγή: koyzinopagida.blogspot.gr
ΛΑΧΜΑΤΖΟΥΝ ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΑΡΝΑΚΙ

ΥΛΙΚΑ Για την ζύμη: -1 κ.γ. ζάχαρη -1 φακελάκι μαγιά ξηρή -2 φλιτζάνια αλεύρι και αλεύρι για το ζύμωμα και τους πάγκους -3/4 φλιτζανιού χλιαρό νερό -1½[...]

Πηγή: everythingcook.blogspot.gr
Το λαχματζούν του πρωτάρη

Ε δεν είναι μόνο το σουβλάκι. Στο μικρό, πολύ μικρό Feyrouz , στον αριθμό 23 της επίσης μικρής οδού Καρόρη (κάθετη στην Αιόλου), θα βρεις ίσως το καλύτερο[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Λαχματζούν - Lahmajoun

Μια ιδιαίτερα νόστιμη, ανατολίτικη πίτα, από πανεύκολη ζύμη, που συνηθίζεται πολύ στην Αρμενία, το Λίβανο, τη Συρία, τη Σαουδική Αραβία και τη Νοτιοανατολική[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
Λαχματζούν

...βγαλμένο από τις 1000 και 1 Νύχτες!! Και με συνταγή δοσμένη On Air!!! Εσείς δεν μου είπατε στις εκ_Πομπές μου να σας μαγειρεύω πού και πού??? Έτσι λοιπόν[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Ένα αλλιώτικο λαχματζούν

Υλικα 1 λιβανεζικη πιτα (ετοιμη απο το σουπερ μαρκετ) 1 χοιρινη μπριζολα λαιμου ψιλοκομμενη 1/3 μικρο ξερο κρεμμυδι σε λεπτες φετουλες 1/3 πιπερια φλωρινης σε[...]

Πηγή: cometocook.blogspot.gr
Λαχματζούν, η πίτσα της Ανατολής

Οι γεύσεις της ανατολίτικης και δη της αρμένικης κουζίνας συγκινούν από την πρώτη δοκιμή και τους πλέον αμύητους. Καλοφαγάδες και μερακλήδες τρέφουν μεγάλη[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Λαχματζούν

Πρώτα φτάχνουμε τη ζύμη μας. Βάζουμε τη μαγιά σ΄ένα φλιτζάνι με ζεστό νερό. Την αφήνουμε για 5 λεπτά να διαλυθεί και να φουσκώσει. Σε μια λεκανίτσα[...]

Πηγή: toarkoudi.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy