Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Πρώτα φτάχνουμε τη ζύμη μας. Βάζουμε τη μαγιά σ΄ένα φλιτζάνι με ζεστό νερό. Την αφήνουμε για 5 λεπτά να διαλυθεί και να φουσκώσει. Σε μια λεκανίτσα[...]
Πηγή: toarkoudi.grΠικαντικη, νοστιμη ανοιχτη πιτα. Τι χρειαζόμαστε: 1/4 περίπου αναμικτο κιμά μοσχαρίσιο με αρνίσιο 3 κσ κρεμύδι ψιλοκομμένο 5 κσ ντοματα φρέσκια ψιλοκομμένη 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια τη ζύμη: 500 γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φακελάκι μαγιά ½ κ. γλ. αλάτι Νερό όσο πάρει (περίπου 1+1/2 φλ.) Για τη γέμιση: 350 γραμ. κιμά αρνίσιο ή[...]
Πηγή: argiro.grΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΛΑΧ ΜΑΤΖΟΥΝ 200 γραμ μοσχαρίσιο κιμά 200 γραμ αρνίσιο κιμά 3 κ.σ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι 5 κ.σ. φρέσκια τομάτα περασμένη στο τρίφτη 2 κ.σ.[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΓια τη ζύμη: 500 γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φακελάκι μαγιά ½ κ. γλ. αλάτι Νερό όσο πάρει (περίπου 1+1/2 φλ.) Για τη γέμιση: 350 γραμ. κιμά αρνίσιο ή[...]
Πηγή: argiro.grΤο λαχματζούν θεωρείται η πίτσα της Ανατολής και στα αραβικά μεταφράζεται μαγειρικά ως μια ζύμη γαρνιρισμένη με μια λεπτή στρώση από κιμά The post Εύκολο[...]
Πηγή: funkycook.gr1-2 πίτες για σουβλάκι σάλτσα κιμά για μακαρόνια χωρίς πολλά υγρά τριμμένο τυρί (ό,τι έχετε) Οδηγίες 17 Minutes Βάζουμε σε ένα αντικολλητικό ταψί μία πίτα για[...]
Πηγή: cookpad.com/grYΛΙΚΑ Για τη ζύμη 500γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 1 φακελάκι μαγιά, 2 πρέζες αλάτι, νερό (όσο χρειαστεί). Για τη γέμιση 150γρ. κιμά βοδινό, 150γρ. κιμά[...]
Πηγή: xrysessyntages.com