Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
Νόστιμο Λαχματζούν για όλες τις ώρες. Τι χρειαζόμαστε: Για την Ζύμη 650 γραμ. αλέυρι (περίπου) για όλες τις χρήσεις 40 γραμ. φρέσκια μαγιά λίγο αλάτι 400 μ.λ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ Γκιούλα είναι μέλος της ομάδας μας στο facebook Συνταγές για παιδιά και μας στέλνει την δική της συνταγή για πεντανόστιμα Λαχματζούν. Την ευχαριστούμε πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΓια τη ζύμη: 500 γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φακελάκι μαγιά ½ κ. γλ. αλάτι Νερό όσο πάρει (περίπου 1+1/2 φλ.) Για τη γέμιση: 350 γραμ. κιμά αρνίσιο ή[...]
Πηγή: argiro.grΡολά Λαχμαντζούν Ζύμη 370 γ ρ αλεύρι 70 γ ρ Βιτάμ 2 αυγά 100 γ ρ γάλα 1 φακελάκι μαγιά ξερή Αλάτι Γέμιση 200 γ ρ κιμά 1 κούπα φρέσκα κρεμμυδάκια 1 ξερό[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΥλικά για τη ζύμη 450 γρ. άσπρο δυνατό αλεύρι 1 ½ κουταλάκι αλάτι 15 γρ. μαγιά 280 γρ. νερό 1 κουταλάκι ελαιόλαδο Υλικά για τη γέμιση 250 γρ. κιμά (αρνίσιο)[...]
Πηγή: cookingbook.grΛΑΧΜΑΤΖΟΥΝ Το λαχματζούν ίσως πολλοί να το γνωρίζουν και απο την κυπριακή κουζίνα. Πρόκειται για παραδοσιακή πίτα με πικάντικη γέμιση απο κιμά και λαχανικά,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥΛΙΚΑ 30 γραμ. φρέσκια μαγιά 4 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις Μισή κούπα του τσαγιού λάδι Μισή κούπα γάλα 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι νερό , όσο πάρει[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για την ζύμη: -1 κ.γ. ζάχαρη -1 φακελάκι μαγιά ξηρή -2 φλιτζάνια αλεύρι και αλεύρι για το ζύμωμα και τους πάγκους -3/4 φλιτζανιού χλιαρό νερό -1½[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.grΛΑΧΜΑΤΖΟΥΝ Το λαχματζούν ίσως πολλοί να το γνωρίζουν και απο την κυπριακή κουζίνα. Πρόκειται για παραδοσιακή πίτα με πικάντικη γέμιση απο κιμά και λαχανικά,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓια τη ζύμη: 500 γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φακελάκι μαγιά ½ κ. γλ. αλάτι Νερό όσο πάρει (περίπου 1+1/2 φλ.) Για τη γέμιση: 350 γραμ. κιμά αρνίσιο ή[...]
Πηγή: argiro.grΜία ονειρεμένη κλασική συνταγή που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Εφη Γιαλούση Προετοιμασία : 30 λεπτά Αναμονή : 1 ώρα + 1 ώρα Μαγείρεμα : 15-20 λεπτά ~ ~ ~ ~ ~[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤο λαχματζούν το πρωτοδοκίμασα πριν πολλά πολλά χρόνια στον Πειραιά. Ήταν δυο μαγαζιά στο Πασαλιμάνι που πούλαγαν αυτή τη λιχουδιά (το ένα τουλάχιστον υπήρχε[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΜια ιδιαίτερα νόστιμη, ανατολίτικη πίτα, από πανεύκολη ζύμη, που συνηθίζεται πολύ στην Αρμενία, το Λίβανο, τη Συρία, τη Σαουδική Αραβία και τη Νοτιοανατολική[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr...βγαλμένο από τις 1000 και 1 Νύχτες!! Και με συνταγή δοσμένη On Air!!! Εσείς δεν μου είπατε στις εκ_Πομπές μου να σας μαγειρεύω πού και πού??? Έτσι λοιπόν[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΟι γεύσεις της ανατολίτικης και δη της αρμένικης κουζίνας συγκινούν από την πρώτη δοκιμή και τους πλέον αμύητους. Καλοφαγάδες και μερακλήδες τρέφουν μεγάλη[...]
Πηγή: bostanistas.grΛαχματζούν, η πίτσα της Ανατολής Ένα υπέροχο πιάτο με άρωμα ανατολίτικο. θα χρειαστούμε: (για 6 ατομικά λαχματζούν) 400 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200 γρ[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΚαλημέρα σας και καλό μήνα!! Για την αλήθεια του πράγματος, άλλη ανάρτηση είχα σκοπό να κάνω σήμερα, ξεκινώντας το αφιέρωμά μου στα «δάνεια»[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΥλικά συνταγής 8 έτοιμες αραβικές πίτες μικρές ή σπιτικές πιτούλες σύμφωνα με τη συνταγή 1/2 κιλό κιμάς αρνίσιος και μοσχαρίσιος, ανάμεικτος 2 φρέσκες[...]
Πηγή: icookgreek.com