Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Πικαντικη, νοστιμη ανοιχτη πιτα. Τι χρειαζόμαστε: 1/4 περίπου αναμικτο κιμά μοσχαρίσιο με αρνίσιο 3 κσ κρεμύδι ψιλοκομμένο 5 κσ ντοματα φρέσκια ψιλοκομμένη 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠαραδοσιακό φαγητό της Ανατολής με κιμά (ανάμεικτο μοσχαρίσο και αρνίσιο). Τι χρειαζόμαστε: Συστατικά για τη ζύμη : 1 κεσεδάκι γιαούρτι παραδοσιακό, παρά μία[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια τη ζύμη: 500 γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φακελάκι μαγιά ½ κ. γλ. αλάτι Νερό όσο πάρει (περίπου 1+1/2 φλ.) Για τη γέμιση: 350 γραμ. κιμά αρνίσιο ή[...]
Πηγή: argiro.grΚαλημέρα σας και καλό μήνα!! Για την αλήθεια του πράγματος, άλλη ανάρτηση είχα σκοπό να κάνω σήμερα, ξεκινώντας το αφιέρωμά μου στα «δάνεια»[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΓια 4-6 άτομα Για τη γέμιση 5 κουταλιές της σούπας φρέσκια τομάτα περασμένη στο τρίφτη 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένες πιπεριές 3 κ. γλυκού μπούκοβο Αλάτι[...]
Πηγή: sidagi.grΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΛΑΧ ΜΑΤΖΟΥΝ 200 γραμ μοσχαρίσιο κιμά 200 γραμ αρνίσιο κιμά 3 κ.σ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι 5 κ.σ. φρέσκια τομάτα περασμένη στο τρίφτη 2 κ.σ.[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΟι γεύσεις της ανατολίτικης και δη της αρμένικης κουζίνας συγκινούν από την πρώτη δοκιμή και τους πλέον αμύητους. Καλοφαγάδες και μερακλήδες τρέφουν μεγάλη[...]
Πηγή: bostanistas.grΜία ονειρεμένη κλασική συνταγή που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Εφη Γιαλούση Προετοιμασία : 30 λεπτά Αναμονή : 1 ώρα + 1 ώρα Μαγείρεμα : 15-20 λεπτά ~ ~ ~ ~ ~[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grclick for english υλικά για τη γέμιση 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 3 κουταλιές ελαιόλαδο 400γρ κιμά μοσχαρίσιο 2 κουταλιές κύμινο 1-2 μικρ[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΓια τη ζύμη: 500 γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φακελάκι μαγιά ½ κ. γλ. αλάτι Νερό όσο πάρει (περίπου 1+1/2 φλ.) Για τη γέμιση: 350 γραμ. κιμά αρνίσιο ή[...]
Πηγή: argiro.grΤο λαχματζούν με καταγωγή τη Μέση Ανατολή, είναι ένα στρογγυλό, λεπτό κομμάτι ζύμης που συνοδεύεται από κιμά, συνήθως μοσχαρίσιο, με διάφορα μπαχαρικά. Συχνά[...]
Πηγή: xryses-syntages.grLahm» σημαίνει κρέας και «ajin», ζυμάρι. Σταθερή αξία στις γευστικές μας συνήθειες και ένα από τα λατρεμένα μου φαγητά. Με παίρνουν πίσω στα παιδικά μου[...]
Πηγή: xrysessyntages.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com