Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 49 συνταγές
Μια ιδιαίτερα νόστιμη, ανατολίτικη πίτα, από πανεύκολη ζύμη, που συνηθίζεται πολύ στην Αρμενία, το Λίβανο, τη Συρία, τη Σαουδική Αραβία και τη Νοτιοανατολική[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΠρώτα φτάχνουμε τη ζύμη μας. Βάζουμε τη μαγιά σ΄ένα φλιτζάνι με ζεστό νερό. Την αφήνουμε για 5 λεπτά να διαλυθεί και να φουσκώσει. Σε μια λεκανίτσα[...]
Πηγή: toarkoudi.grΚαλημέρα σας και καλό μήνα!! Για την αλήθεια του πράγματος, άλλη ανάρτηση είχα σκοπό να κάνω σήμερα, ξεκινώντας το αφιέρωμά μου στα «δάνεια»[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΓια τη ζύμη: 500 γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φακελάκι μαγιά ½ κ. γλ. αλάτι Νερό όσο πάρει (περίπου 1+1/2 φλ.) Για τη γέμιση: 350 γραμ. κιμά αρνίσιο ή[...]
Πηγή: argiro.grΝόστιμο Λαχματζούν για όλες τις ώρες. Τι χρειαζόμαστε: Για την Ζύμη 650 γραμ. αλέυρι (περίπου) για όλες τις χρήσεις 40 γραμ. φρέσκια μαγιά λίγο αλάτι 400 μ.λ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠαραδοσιακό φαγητό της Ανατολής με κιμά (ανάμεικτο μοσχαρίσο και αρνίσιο). Τι χρειαζόμαστε: Συστατικά για τη ζύμη : 1 κεσεδάκι γιαούρτι παραδοσιακό, παρά μία[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠικαντικη, νοστιμη ανοιχτη πιτα. Τι χρειαζόμαστε: 1/4 περίπου αναμικτο κιμά μοσχαρίσιο με αρνίσιο 3 κσ κρεμύδι ψιλοκομμένο 5 κσ ντοματα φρέσκια ψιλοκομμένη 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕύκολο και εξαιρετικά γρήγορο! Τι χρειαζόμαστε: 2 πακέτα αραβικές πίτες μεσαίου μεγέθους (16 πιττάκια ) 250 γραμμ. μοσχαρίσιο κιμά 250 γραμμ. αρνίσιο κιμά 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 1 κιλό κιμά χοιρινό 2 κρεμμύδια κόκκινα 2 σκελίδες σκόρδο 1 κούπα λάδι κάρυ μοσχοκάρυδο τζίντζερ αλάτι πιπέρι 100 γρ. κουκουνάρια Για τη[...]
Πηγή: greekcook.grΤο λαχματζούν το πρωτοδοκίμασα πριν πολλά πολλά χρόνια στον Πειραιά. Ήταν δυο μαγαζιά στο Πασαλιμάνι που πούλαγαν αυτή τη λιχουδιά (το ένα τουλάχιστον υπήρχε[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comYΛΙΚΑ Για τη ζύμη 500γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 1 φακελάκι μαγιά, 2 πρέζες αλάτι, νερό (όσο χρειαστεί). Για τη γέμιση 150γρ. κιμά βοδινό, 150γρ. κιμά[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΛαχματζούν με αραβικές πίτες και γιαούρτι Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 20 λεπτά Υλικά 2 ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 4 κουταλιές σούπας[...]
Πηγή: kouzzzina.grΤα γευστικά μας ταξίδια ευτυχώς, σε αντίθεση με άλλα, δε σταματάνε ποτέ, αφού το μόνο που χρειάζεται για να υλοποιηθούν είναι η διάθεση για πειραματισμούς και[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΓια τη ζύμη: 500 γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φακελάκι μαγιά ½ κ. γλ. αλάτι Νερό όσο πάρει (περίπου 1+1/2 φλ.) Για τη γέμιση: 350 γραμ. κιμά αρνίσιο ή[...]
Πηγή: argiro.grΡολά Λαχμαντζούν Ζύμη 370 γ ρ αλεύρι 70 γ ρ Βιτάμ 2 αυγά 100 γ ρ γάλα 1 φακελάκι μαγιά ξερή Αλάτι Γέμιση 200 γ ρ κιμά 1 κούπα φρέσκα κρεμμυδάκια 1 ξερό[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΕ δεν είναι μόνο το σουβλάκι. Στο μικρό, πολύ μικρό Feyrouz , στον αριθμό 23 της επίσης μικρής οδού Καρόρη (κάθετη στην Αιόλου), θα βρεις ίσως το καλύτερο[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια 4-6 άτομα Για τη γέμιση 5 κουταλιές της σούπας φρέσκια τομάτα περασμένη στο τρίφτη 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένες πιπεριές 3 κ. γλυκού μπούκοβο Αλάτι[...]
Πηγή: sidagi.gr