Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 64 συνταγές
Το αχλάδι όπως δεν το φάγατε ποτέ! Υπέροχο, γκουρμέ επιδόρπιο και το σιρόπι του γίνεται δροσιστικό ποτό! Τι χρειαζόμαστε: 1 / 2 φακελάκι κρόκο Κοζάνης 4-5[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 8 ΑΤΟΜΑ) 8 μεγάλα, σφιχτά αλλά όχι άγουρα αχλάδια, με ένα κομματάκι μίσχου στη θέση του, 2 φλ. λευκό ξηρό κρασί, 1 1/4 φλ. ζάχαρη, 1 λεμόνι, η[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΈνα εύκολο γλυκό που δεν μας κάνει να νιώθουμε τύψεις... δεν έχει καθόλου ζάχαρη! Και μετά, κατά βάθος, είναι φρουτάκι... Τι χρειαζόμαστε: 2 ώριμα αχλάδια 40[...]
Πηγή: cookpad.com/grΝηστίσιμο ΚΑΙ λάιτ, γλυκάκι χωρίς περιττές θερμίδες!!! Τι χρειαζόμαστε: 2 μέτρια αχλάδια καθαρισμένα 2 κ.σ καρύδια τριμμένα χοντρά 1/2 φλ. χυμό πορτοκάλι 1 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 150 ml μηλόξιδο 175 γρ ζαχαρη καστανη 125 ml νερό 1-2 ξυλαρακια κανελας 3 γαρυφαλα ολοκληρα 3-4 κομματια απο φλούδα λεμονιου χυμος ενος λεμονιου 6[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά 4 αχλάδια 400 γραμμάρια κόκκινο κρασί 1 κουταλάκι του γλυκού συμπυκνωμένο χυμό αχλάδι 5 κουταλιές ζάχαρη Κανέλα Γαρίφαλο Φουντούκια Εκτέλεση Βράζουμε σε[...]
Πηγή: greekmasa.grΑυτά που λένε πανελλαδικά αχλάδια, στο χωριό μου τα λέμε απίδια. Αχλάδια (ή μάλλον αχλάδες) λέμε τα άγρια αχλάδια (γκόρτσα νομίζω τα έχω ακούσει αλλού). Κι[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grYΛΙΚΑ 6-8 αχλάδια μεγάλα, χυμό λεμονιού, ½ μπουκάλι κόκκινο κρασί, 2 φλ. χυμό πορτοκάλι, γαρίφαλα, κανέλα, 3 κουταλιές ζάχαρη. ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ξεφλουδίζετε τα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤης εποχής είναι τα «κρυστάλια», αχλάδια που ωριμάζουν τον Σεπτέμβριο, μας βγάζουν όλο τον χειμώνα, πιάνουν και λίγη άνοιξη και πολύ μου αρέσουν γιατί η γεύση[...]
Πηγή: pandespani.comΑχλάδια με σως σοκολάτας. Απλά απολαυστικά. Είναι μια εύκολη συνταγή που γίνεται γρήγορα και σερβίρεται απο απόγευμα στον καφέ, μέχρι μετά το φαγητό ως[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣυστατικά 4αχλάδια 1 φύλλο σφολιάτας Σπόρια από 4κομμάτια κάρδαμο κοπανισμένο 2κ.σ.μαύρη ζάχαρη 8δαμάσκηνα ξερά ψιλ/να λίγο γάλα ζάχαρη ψιλή για το[...]
Πηγή: zannetcooks.com10 μικρά αχλάδια, ώριμα, αλλά σφικτά 300 γρ. μαλακό κατσικίσιο τυρί (τύπου σεβρ ή άλλο της αρεσκείας μας) 4 κουτ. σούπας γιαούρτι στραγγιστό 2 κλωνάρια[...]
Πηγή: gastronomos.gr6 αχλάδια (ώριμα αλλά σκληρά) 6000 γρ. γλυκό λευκό κρασί 2 κουταλιές σούπας χυμό αχλάδι (συμπυκνωμένο) 1 κουταλιά σούπας ζάχαρη 1 ξυλάκι κανέλλας 2 ολόκληρα[...]
Πηγή: ucook.gr/cook6 αχλάδια 150 γρ. ζάχαρη 1/2 λίτρο κόκκινο κρασί 1 ξύλο κανέλας Βάζετε τα αχλάδια να βράσουν για μερικά λεπτά. Τα βγάζετε και τα ξεπλένετε με κρύο νερό. Μόλις[...]
Πηγή: ucook.gr/cook4 αχλάδια 1/2 λεμόνι 80 γρ τυρί ροκφόρ 100 γρ στραγγιστό γιαούρτι με 0% λιπαρά πάπρικα σε σκόνη Ξεφλουδίζετε τα αχλάδια και τα κόβετε στα δύο. Τα απαλλάσσετε[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 κιλό Αχλάδια 500γρ. κρασί λευκό γλυκό 100γρ. ζάχαρη άχνη 100γρ. σταφίδες ξανθές 200γρ. φουντούκια 250γρ. σοκολάτα Καθαρίζετε τα αχλάδια χωρίς να αφαιρέσετε[...]
Πηγή: ucook.gr/cook8 μέτρια αχλάδια 1.750 γραμ. κόκκινο ξηρό κρασί 150 γραμ. ζάχαρη 70 γραμ. κορν φλάουερ Πλένετε και καθαρίζετε προσεχτικά τ'αχλάδια από τη φλούδα τους[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΚολαση!!! Τι χρειαζόμαστε: 4 αχλαδια 3 ποτηρια λευκο γλυκο κρασι 4 κουταλια της σουπας ζαχαρη 1 λεμονι 1 κανελλα 4 γαρυφαλλα ΣΑΛΤΣΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ 100γρ.κουβερτουρα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr