Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 5 συνταγές
Για τη ζύμη 220 γρ. αλεύρι χωρίς γλουτένη από ρύζι και επιπλέον για το άνοιγμα 75 γρ. άμυλο πατάτας 1,5 κ.σ. κορν φλάουρ 3 κ.σ. ξανθάνα σε σκόνη[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά : 800 γραμμάρια αλεύρι σκληρό τύπου 70% 150 γραμμάρια ελαιόλαδο 250 γραμμάρια (περίπου ) χλιαρό νερό 2 κουταλιές της σούπας ούζο ή τσίπουρο 2 κουταλιές[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΥλικά: 500 γραμμάρια αλεύρι σκληρό 70% 500 γραμμάρια μαργαρίνη σκληρή ή βούτυρο φρέσκο ή μαργαρίνη φυτική 200 γραμμάρια νερό κρύο (περίπου) 1 αυγό ½[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΖύμη για αλμυρές κρέπες Συστατικά Μείγμα Α (κοσκινισμένα) 140γρ Αλεύρι4γρ Αλάτι3γρ Ζάχαρη10γρ Κορν φλάουρΜείγμα Β 250γρ Γάλα100γρ Αυγά12γρ ΗλιέλαιοΕκτέλεση[...]
Πηγή: jkfoodland.wordpress.comΥλικά : 4 Κούπες τσαγίου αλεύρι μαλακό 1 Κεσεδάκι γιαούρτι πρόβιο (σε θερμοκρασία δωματίου) 1 Κουταλία της σούπας ξύδι 1 Κουταλία του γλυκού αλάτι 1 Κούπα[...]
Πηγή: greekmasa.gr