Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
Υλικά: ¼ φλιτζάνι. ελαιόλαδο 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 σκελίδες. σκόρδο ¼ κουτ. γλυκού αλάτι 2 κουτ. κουκουνάρια 1 φλιτζάνι. φρέσκα φυλλαράκια[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grΥλικά: ½ φλιτζάνι αλεύρι 2 ½ ποτήρια νερό 100 γρ. ξύδι 3 ντομάτες τριμμένες Λίγο Δεντρολίβανο Εκτέλεση: Κρατάμε το λάδι από τα ψάρια που τηγανίσαμε.[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grΠρώτα από όλα, η βινεγκρέτ στη μετεξέλιξή της μπορεί να περιέχει και κρεμμύδι, κάπαρη, μουστάρδα, αντσούγιες, κρόκο αυγού. Η βασική διαφορά όμως είναι πως η[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grη μονη διαφορα που εχουν είναι ότι στην βελουτε βαζουμε ζωμο κρεατος (κοτας , βοδινου , ψαριου , κτλ). Ενώ στη μπεσαμελ χρησιμοποιουμε γαλα. Αν δειτε στο[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grΥλικά: 4 κοφτές κουταλιές βούτυρο 4 κοφτές κουταλιές αλεύρι 2 φλιτζάνια ζωμό βοδινού ή κότας Λίγο αλάτι και άσπρο πιπέρι 2 κρόκους αυγών Χυμό λεμονιού[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grΥΛΙΚΑ: 4 κοφτές κουταλιές βούτυρο 4 κοφτές κουταλιές αλεύρι 2 φλιτζάνια ζωμό βοδινού ή κότας Αλάτι Άσπρο πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Σε μικρή κατσαρόλα ζεσταίνουμε το[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grΥλικά: 1 κουτί του κιλού ξεφλουδισμένες ντομάτες 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κλωνάρι μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 καρώτο ψιλοκομμένο ½ φλιτζάνι βούτυρο ή λάδι[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grΠροετοιμασία: Σε 2 φλιτζάνια ζεστή άσπρη σάλτσα ή μέτρια μπεσαμελ προσθέτουμε 1 κρόκο και 2 γεμάτες κουταλιές γραβιέρα και τριμμένη παρμεζάνα. Προσθέτουμε[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grΥΛΙΚΑ: 4 κοφτές κουταλιές βούτυρο 4 κοφτές κουταλιές αλεύρι 2 φλιτζάνια ζωμό κότας ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος Αλάτι Άσπρο πιπέρι 1 κουταλιά χυμό λεμονιού[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.gr