Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Αν σας αρέσει το ροκφόρ όπως σ’ εμάς, σίγουρα θα την λατρέψετε αυτή τη σάλτσα. Είναι η αγαπημένη των αγοριών μου και τους αρέσει να την συνδυάζουν με[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά για 5 άτομα 4 κουταλιές της σούπας μπλε τυρί 1,5 κουταλάκι της σούπας κορν φλάουρ 2/3 φλιτζάνι άπαχο γάλα 1 κουταλιά της σούπας ζωμό κοτόπουλο 1 πράσινο[...]
Πηγή: sidagi.grΣΑΛΤΣΑ ΨΗΤΟΥ ΓΚΡΕΪΒΥ Το gravy (γκρέϊβυ) ειναι μια σάλτσα, που παρασκευάζεται απο το καραμελλωμένο ζουμάκι που μένει στο ταψί, στο τηγάνι ή την κατσαρόλα απο το[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grH σος Ολαντέζ (Hollandaise) είναι μια από τις 5 ‘βασικές σάλτσες’ της Γαλλικής κουζίνας μαζί με την Μπεσαμέλ, Εσπανιόλ, Βελουτέ, και σάλτσα Τομάτας, με βάση[...]
Πηγή: caruso.grΕύκολη, γρήγορη, όσο καυτερή τη θέλουμε! Συνταγή της φίλη μου της Χ. σας έχω ξαναδώσει. Είναι εκείνη με το υπέροχο στιφάδο της που όσοι το έφτιαξαν μου[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜια πολύ ξεχωριστή σάλτσα, που δίνει ιδιαίτερη γεύση σε όποιο πιάτο συνοδεύσει. Με το γιαούρτι, πάει πολύ σε ψητό κοτόπουλο ή αρνάκι, αλλά και ψάρι. Δοκιμάστε[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΗ γιορτινή σάλτσα αλλοτινών εποχών, που συνόδευε τα ταπεινά, νερόβραστα και όχι μόνο κοτόπουλα, στα χρόνια της αθωότητας, πριν «πέσουμε» στην ανάγκη[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΣαλτσα πεστο με μαιντανο. Μία πολύ αγαπημένη και δοκιμασμένη για την επιτυχία της συνταγή από την Ελένη Ψυχούλη στο σεφ στον αέρα. Είναι μία πολύ ελαφριά[...]
Πηγή: omanoclock.grΤο ραγού για τους Ιταλούς είναι το κοκκινιστό για τους Έλληνες. Φαγητό της οικογένειας και των κυριακάτικων τραπεζιών. Αν έβαζα άλλο τίτλο θα έγραφα "Σάλτσα[...]
Πηγή: tastefull.grταιριάζει και με άλλα ψητά ,π.χ. πανσέτες ή χοιρινές μπριζόλες ΥΛΙΚΑ:1 μέρος μαγιονέζα ,2 μέρη μουστάρδα,λάδι (όχι πολύ) χυμό λεμονιού (τουλάχιστον 1)αλάτι[...]
Πηγή: oisyntagestisxrysas.blogspot.gr2 κοτσάνια σέλερι ξεφλουδισμένα και κομμένα σε χοντρά κομμάτια 2 καρότα σε χοντρές φέτες 2 κρεμμύδια ξεφλουδισμένα και κομμένα στα τέσσερα 2 φρέσκα φύλλα[...]
Πηγή: cookpad.com/grη μονη διαφορα που εχουν είναι ότι στην βελουτε βαζουμε ζωμο κρεατος (κοτας , βοδινου , ψαριου , κτλ). Ενώ στη μπεσαμελ χρησιμοποιουμε γαλα. Αν δειτε στο[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grΑυτή είναι η συνταγή για την «περιβόητη» ροζ σως, που οι ψήστες βάζουν σε σάντουιτς, πιτόγυρα (τυλιχτά σουβλάκια), μπιφτέκια και μπέργκερ. Η[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΣαλτσα πεστο με μαιντανο. Μία πολύ αγαπημένη και δοκιμασμένη για την επιτυχία της συνταγή από την Ελένη Ψυχούλη στο σεφ στον αέρα. Είναι μία πολύ ελαφριά πέστο[...]
Πηγή: omanoclock.gr