Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Συνοδεύει αρνί του φούρνου ή μπριζόλες χοιρινές. Αρωματίζει ομορφα πατάτες βραστές και αρακά. Τι χρειαζόμαστε: 1/2 φλυτζάνι πολυ καλα ψιλοκομμένα φύλλα δυόσμου[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για 5 άτομα 4 κουταλιές της σούπας μπλε τυρί 1,5 κουταλάκι της σούπας κορν φλάουρ 2/3 φλιτζάνι άπαχο γάλα 1 κουταλιά της σούπας ζωμό κοτόπουλο 1 πράσινο[...]
Πηγή: sidagi.grΣΑΛΤΣΑ ΨΗΤΟΥ ΓΚΡΕΪΒΥ Το gravy (γκρέϊβυ) ειναι μια σάλτσα, που παρασκευάζεται απο το καραμελλωμένο ζουμάκι που μένει στο ταψί, στο τηγάνι ή την κατσαρόλα απο το[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ Παρασκευή ήταν απο τα παιδικά μου χρόνια η αγαπημένη μου ημέρα ... θυμάμαι επέρστρεφα απο το σχολείο , πέταγα την τσάντα στις σκάλες και έτρεχα για το[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΕύκολη, γρήγορη, όσο καυτερή τη θέλουμε! Συνταγή της φίλη μου της Χ. σας έχω ξαναδώσει. Είναι εκείνη με το υπέροχο στιφάδο της που όσοι το έφτιαξαν μου[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥλικά: 2 κονσέρβες μανιτάρια 1/4 μπέικον σε φέτες 2 κουτάκια κρέμα γάλακτος (200ml) 1 σκελίδα σκόρδο μαϊντανό 1 φλ. του καφέ κονιάκ πιπέρι αλάτι [...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά: 2 κουταλιές φρέσκος ψιλοκομμένος Δυόσμος 1/2 μικρή ψιλοκομμένη Κίτρινη(ες) Πιπεριά(ές) 4 μισά (στραγγισμένα και πολύ ψιλοκομμένα) Ροδάκινα κονσέρβα 1[...]
Πηγή: greekmasa.grΤο ραγού για τους Ιταλούς είναι το κοκκινιστό για τους Έλληνες. Φαγητό της οικογένειας και των κυριακάτικων τραπεζιών. Αν έβαζα άλλο τίτλο θα έγραφα "Σάλτσα[...]
Πηγή: tastefull.grταιριάζει και με άλλα ψητά ,π.χ. πανσέτες ή χοιρινές μπριζόλες ΥΛΙΚΑ:1 μέρος μαγιονέζα ,2 μέρη μουστάρδα,λάδι (όχι πολύ) χυμό λεμονιού (τουλάχιστον 1)αλάτι[...]
Πηγή: oisyntagestisxrysas.blogspot.grη μονη διαφορα που εχουν είναι ότι στην βελουτε βαζουμε ζωμο κρεατος (κοτας , βοδινου , ψαριου , κτλ). Ενώ στη μπεσαμελ χρησιμοποιουμε γαλα. Αν δειτε στο[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.gr