Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
Μία σάλτσα που συνοδεύει με ιδανικό τρόπο πιάτα ζυμαρικών. Μπορεί να γίνει με μιά σειρά από παραλλαγές, αυτή είναι η παραδοσιακή της έκδοση. Τι χρειαζόμαστε:[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ σάλτσα με αυγά και βασιλικό γεννήθηκε από την ανάγκη να βρεθεί ένας τρόπος γαρνιρίσματος που να είναι καλό τόσο για διάφορους τύπους ζυμαρικών όσο και για το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤη συνταγή μου την έδωσε η φίλη μου η Elisa , που παρακάλεσε τον μπαμπά της τον κύριο Ernesto (η μετεμψύχωση του καίσαρα..) να μας τη δώσει. Χρειαζόμαστε: 50[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΓεια σε όλους... τι μου κάνετε?? εγώ καλά... είναι όμορφα, βρέχει..έχει συννεφιά.. έρχεται ο χειμώνας... τι καλά.!!! Λοιπόν σάλτσα πέστο σε 2 παραλλαγές[...]
Πηγή: nostimotato.blogspot.grΥλικά : 100 γρ. φρέσκο βασιλικό 2 κουταλιές κουκουνάρι 2 σκελίδες σκόρδο 6 κουταλιές ελαιόλαδο 50 γρ. τυρί πεκορίνο τριμμένο 50 γρ. παρμεζάνα τριμμένη Η[...]
Πηγή: yumyum.grΑπό τις πιο αγαπημένες κρύες σάλτσες για μακαρονάδα και όχι μόνο. Μπορούμε να προσθέσουμε πέστο και στο φαγητό – αρκεί, πρώτα, να το έχουμε αποσύρει από[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΑν ακούσετε την λέξη πέστο , σίγουρα έρχεται στο μυαλό σας η περίφημη πράσινη σάλτσα, με το ελαιόλαδο, τον βασιλικό, τ ο σκόρδο & τα κουκουνάρια. Ωστόσο, ο[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΠρόκειται για μια κλασική ιταλική σάλτσα για ζυμαρικά. Φτιάχνεται σε πολλές περιοχές της Ιταλίας, με το πιο γνωστό να έρχεται από τη Γένοβα, όπου ονομάζεται[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr1 ματσάκι πλατύφυλλο βασιλικό πλυμένο και καλά στεγνωμένο 3 σκελίδες σκόρδο (χωρίς το φύτρο) 3 κ.σ. κουκουνάρι περίπου 1/2 με 3/4 φλ. φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα[...]
Πηγή: argiro.gr