Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 30 συνταγές
Να διευκρινίσω πως για όσους δεν έχουν πολύ χρόνο, η έτοιμη σάλτσα είναι πολύ καλή και δε θα καταλάβετε μεγάλη διαφορά. Είναι ότι πρέπει για να κάνετε ένα[...]
Πηγή: greekcook.grΑπό τις πιο αγαπημένες κρύες σάλτσες για μακαρονάδα και όχι μόνο. Μπορούμε να προσθέσουμε πέστο και στο φαγητό – αρκεί, πρώτα, να το έχουμε αποσύρει από[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΠρόκειται για μια κλασική ιταλική σάλτσα για ζυμαρικά. Φτιάχνεται σε πολλές περιοχές της Ιταλίας, με το πιο γνωστό να έρχεται από τη Γένοβα, όπου ονομάζεται[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜια πολύ ξεχωριστή σάλτσα, που δίνει ιδιαίτερη γεύση σε όποιο πιάτο συνοδεύσει. Με το γιαούρτι, πάει πολύ σε ψητό κοτόπουλο ή αρνάκι, αλλά και ψάρι. Δοκιμάστε[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΕύκολη, γρήγορη, όσο καυτερή τη θέλουμε! Συνταγή της φίλη μου της Χ. σας έχω ξαναδώσει. Είναι εκείνη με το υπέροχο στιφάδο της που όσοι το έφτιαξαν μου[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗ Παρασκευή ήταν απο τα παιδικά μου χρόνια η αγαπημένη μου ημέρα ... θυμάμαι επέρστρεφα απο το σχολείο , πέταγα την τσάντα στις σκάλες και έτρεχα για το[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΑν ακούσετε την λέξη πέστο , σίγουρα έρχεται στο μυαλό σας η περίφημη πράσινη σάλτσα, με το ελαιόλαδο, τον βασιλικό, τ ο σκόρδο & τα κουκουνάρια. Ωστόσο, ο[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Έχεις παρατηρήσει πώς κάποιοι άνθρωποι, στην εποχή μας, αρνούνται τα γλυκά και πως αυτό το ποσοστό αυξάνεται; Μια ιδιαίτερη[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕγώ είχα συνταγή για σάλτσα μπεσαμέλ Τη βελουτέ την είχα ακουστά, αλλά δεν την ήξερα ποια είναι. Μέχρι που πριν μερικές μέρες, στα " Χριστουγεννιάτικα[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΥλικά: 1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο 1/4 κουταλάκι αλάτι 2 κουταλιές κουκουνάρια 1 φλιτζάνι φυλλάρακια φρέσκο βασιλικό 1/4 φλιτζάνι παρμεζάνα 11/2[...]
Πηγή: greekmasa.grΗ βασική συνταγή για βινεγκρέτ είναι πολύ απλή: 1 μέρος ξύδι με 3 μέρη λάδι. Κτυπάμε καλά να ενοποιηθούν και έτοιμο. Συνήθως προσθέτουμε αλάτι και[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΓεια σε όλους... τι μου κάνετε?? εγώ καλά... είναι όμορφα, βρέχει..έχει συννεφιά.. έρχεται ο χειμώνας... τι καλά.!!! Λοιπόν σάλτσα πέστο σε 2 παραλλαγές[...]
Πηγή: nostimotato.blogspot.grΤη συνταγή μου την έδωσε η φίλη μου η Elisa , που παρακάλεσε τον μπαμπά της τον κύριο Ernesto (η μετεμψύχωση του καίσαρα..) να μας τη δώσει. Χρειαζόμαστε: 50[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ βασική συνταγή για βινεγκρέτ είναι πολύ απλή: 1 μέρος ξύδι με 3 μέρη λάδι. Κτυπάμε καλά να ενοποιηθούν και έτοιμο. Συνήθως προσθέτουμε αλάτι και[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΗ σάλτσα με αυγά και βασιλικό γεννήθηκε από την ανάγκη να βρεθεί ένας τρόπος γαρνιρίσματος που να είναι καλό τόσο για διάφορους τύπους ζυμαρικών όσο και για το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΌταν ψηθεί η γαλοπούλα σας, χρειάζεται τουλάχιστον 20' να ξεκουραστεί σε θερμοκρασία δωματίου, ώστε να κόβεται εύκολα. Όσο λοιπόν η γαλοπούλα περιμένει, εσείς[...]
Πηγή: cookpad.com/grΌποιος έχει πολλά ... καρύδια, τα κάνει και σάλτσα ( Λαϊκή παροιμία του 21ου αιώνα ) Η σάλτσα από καρύδια , λοιπόν, είναι μία τυπική συνταγή της Λιγουρίας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ γιορτινή σάλτσα αλλοτινών εποχών, που συνόδευε τα ταπεινά, νερόβραστα και όχι μόνο κοτόπουλα, στα χρόνια της αθωότητας, πριν «πέσουμε» στην ανάγκη[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr