Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Αυτό το γλυκο το κανουμε για τους αρραβωνες εδω στην Μυτιληνη. Το παει η νυφη στον γαμπρο και τα κερνανε στον κοσμο για να μαθευτει το νεο. Τι χρειαζόμαστε: 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤρελαίνομαι για αμυδγαλωτά!Και η Νίκη Τσαρνά ετοίμασε μια πολύ νόστιμη και εύκολη συνταγή απο τις συνταγές της παρέας ! Υλικά: 1/2 κιλό αμυγδαλόψιχα αλεσμένη[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.gr600 γραμμάρια αμυγδαλόψιχα ασπρισμένη και τριμμένη 3/4 της κούπας ζάχαρη 750 γραμμάρια μανταρίνια λίγη ζάχαρη για πασπάλισμα Πλένουμε καλά τα μανταρίνια, τα[...]
Πηγή: cooktherapy.grΤι χρειαζόμαστε: Για το σιρόπι: 500 γρ. ζάχαρη 500 ml νερό Για τη ζύμη: 1 κιλό αμύγδαλο, αλεσμένο στο multi 500 γρ. ψίχα μπαγιάτικου ψωμιού, αλεσμένη στο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 600 γρ. αμυγδαλόψιχα ασπρισμένη και ψιλοκομένη 3/4 του φλυντζανιού ζάχαρη 3/4 του κιλού μανταρίνια λίγη ζάχαρη για πασπάλισμα Εκτέλεση: [...]
Πηγή: greekcook.grΕνα υπέροχο Παραδοσιακό Γλύκισμα για κάθε Εορταστική Εκδήλωση, Γαμο, Βάφτιση κλπ. Φτιάχνονται Πανεύκολα με ελάχιστα υλικά, είναι Πεντανόστιμα, διατηρούνται για[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΧρόνος Προετοιμασίας: 30 λεπτά Υλικά: 500 γρ. αμυγδαλόψυχα 200 γρ. ζάχαρη 50 γρ. ανθόνερο ή ροδόνερο 30 γρ. λικέρ αμυγδάλου ή πορτοκαλιού 250 γρ. άχνη ζάχαρη[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΩΤΑ Βάζουμε στο μπλέντερ τα αμύγδαλα σε σκόνη, το μέλι και τις καθαρισμένες φράουλες. Τα πολτοποιούμε καλά όλα μαζί. Πλάθουμε μπαλάκια[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΤα αμυγδαλωτά που έφτιαξα για να προσφέρω στον γάμο του γιου μου του μονογενούς!! Εκτός από τα αμυγδαλωτά, η μάμα η Γκρέκα πρόσφερε επίσης σε κάθε καλεσμένο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλό ψιλοκομμένη αμυγδαλόψιχα 250 γρ. κοσκινισμένη άχνη 130 ml μέλι 130 ml νερό χλιαρό 1/2 κ. γλ. κανέλα 1/2 κ. γλ. γαρύφαλο 150 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/gr150 γρ. ξεφλουδισμένα αμύγδαλα 75 γρ. ζάχαρη 15 ml. Ροδόνερο 10 ml. Μπράντι 50 γρ. ζάχαρη άχνη Βάζουμε τη ζάχαρη στον κάδο του μούλτι και χτυπάμε για[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥΛΙΚΑ 3 cup αμύγδαλο άσπρο τριμμένo 10 μανταρίνια μόνο την φλούδα 2 1/2 cup ζάχαρη άχνη ΕΚΤΕΛΕΣΗ Μουλιάζουμε και ξεπικρίζουμε τις φλούδες από τα μανταρίνια στο[...]
Πηγή: cookrevelatio.blogspot.grΑπό την κ.Σοφία Εφη Λούκα - Ταβέρνα Η ΦΛΟΓΑ -Αγ. Ιωάννης Αλιβερίου Είναι ένα παραδοσιακό γλυκό που ετοιμάζεται σε κάθε χαρά (αρραβώνας, γάμος, βάπτιση,[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΣ' όλο το Αιγαίο φτιάχνουν αμυγδαλωτά. Κάθε νησί με τον δικό του τρόπο. Ήταν το αγαπημένο κέρασμα στα νοικοκυρεμένα σπίτια. Σας παραδίδω μια από τις πιο[...]
Πηγή: bostanistas.gr600 γραμμάρια αμυγδαλόψιχα ασπρισμένη και ψιλοκομμένη 3/4 του φλυτζανιού ζάχαρη 3/4 του κιλού μανταρίνια Λίγη ζάχαρη για πασπάλισμα. Πλύνετε τα μανταρίνια και[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλό αμυγδαλόψιχα 1 φλ. ζάχαρη 1 φλ. νερό 1 φλ. ζάχαρη άχνη 2 κ.σ. ανθόνερο γαρύφαλλα Βράζετε την ζάχαρη με το νερό μέχρι να δέσει και να[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠλένουμε και καθαρίζουμε τις φράουλες. Τις βάζουμε στο μπλέντερ μαζί με την άχνη. Προσθέτουμε και τα 200 γρ. αμυγδαλόσκονη και συνεχίζουμε το χτύπημα. Τα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr