Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
Υλικά: 600 γρ. αμυγδαλόψιχα ασπρισμένη και ψιλοκομένη 3/4 του φλυντζανιού ζάχαρη 3/4 του κιλού μανταρίνια λίγη ζάχαρη για πασπάλισμα Εκτέλεση: [...]
Πηγή: greekcook.gr600 γραμμάρια αμυγδαλόψιχα ασπρισμένη και τριμμένη 3/4 της κούπας ζάχαρη 750 γραμμάρια μανταρίνια λίγη ζάχαρη για πασπάλισμα Πλένουμε καλά τα μανταρίνια, τα[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥΛΙΚΑ 500 γρ. αμύγδαλα 200 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 250 γρ. κακάο 200 ml ανθόνερο ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βάζουμε τα αμύγδαλα σε ένα πολυκοπτικό και το κόβουμε σε μικρά[...]
Πηγή: megatv.com/cookΧριστουγενιάτικα μπισκότα με αμυγδαλόψιχα 3 ασπράδια 50 γρ. ζάχαρη 200 γρ αμυγδαλόψιχα 200 γρ ζάχαρη άχνη Εκτέλεση Χτυπάμε τα ασπράδια, σε σφιχτή μαρέγκα, και[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΥΛΙΚΑ για 1 κιλό αμυγδαλωτά -300 γραμ αμυγδαλώπαστα ετοιμη -τα ασπράδια από 4 αυγά μέτρια (130 γραμ) -τους κρόκους απο 2 αυγά μέτρια (40 γραμ) -40 ml Amaretto[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.gr150 γρ. ξεφλουδισμένα αμύγδαλα 75 γρ. ζάχαρη 15 ml. Ροδόνερο 10 ml. Μπράντι 50 γρ. ζάχαρη άχνη Βάζουμε τη ζάχαρη στον κάδο του μούλτι και χτυπάμε για[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά : 1 1/2 φλιτζ. αμύγδαλα ξεφλουδισμένα και κοπανισμένα 1 φλιτζ. ζάχαρη 1 κουταλιά της σούπας σιμιγδάλι ψιλό 2 ασπράδια 1 βανίλια ανθόνερο Εκτέλεση:[...]
Πηγή: yumyum.gr1/2 κιλο ασπρισμένα αμύγδαλα 750 γρ. ζάχαρη αχνη λιγη βανίλια ή εσανς πικραμυγδάλου 1 κουταλιά γλυκόζη ή1 κροκαδι αυγου 1/4 κούπας ανθόνερο Για να αλεστουν[...]
Πηγή: oisintagestisdespinas.blogspot.grΚαλησπέρα σας!!! Αμυγδαλωτών συνέχεια (τώρα μένουν μόνον τα macarons...). Τα αμυγδαλωτά μου, λοιπόν, είναι ο νικητής των εκλογών!!!!!! χαχαχα Το λέω γιατί τα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά 1/2 κιλό αμυγδαλόψυχα 1 φλυτζ. τσαγιού ζάχαρη 5 κουτ. σούπας σιμιγδάλι ψιλό 1 1/2 φλυτζ. τσαγιού ανθόνερο 1/2 κιλό ζάχαρη άχνη 25 γαρυφαλάκια βούτυρο[...]
Πηγή: greekmasa.gr600 γραμμάρια αμυγδαλόψιχα ασπρισμένη και ψιλοκομμένη 3/4 του φλυτζανιού ζάχαρη 3/4 του κιλού μανταρίνια Λίγη ζάχαρη για πασπάλισμα. Πλύνετε τα μανταρίνια και[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 1/2 φλιτζάνι αμύγδαλα ξεφλουδισμένα και κοπανισμένα 1 φλιτζάνι ζάχαρη 1 κουταλιά της σούπας σιμιγδάλι ψιλό 2 ασπράδια 1 βανίλια ανθόνερο Προθερμαίνετε τον[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΟ συνδιασμός αμυγδάλου και σοκολάτας είναι τέλειος! Τι χρειαζόμαστε: 2 φλιτζάνια αμύγδαλα ασπρισμένα 1 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη λίγες σταγόνες εκχύλισμα αμυγδάλου[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτό το γλυκο το κανουμε για τους αρραβωνες εδω στην Μυτιληνη. Το παει η νυφη στον γαμπρο και τα κερνανε στον κοσμο για να μαθευτει το νεο. Τι χρειαζόμαστε: 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: Για το σιρόπι: 500 γρ. ζάχαρη 500 ml νερό Για τη ζύμη: 1 κιλό αμύγδαλο, αλεσμένο στο multi 500 γρ. ψίχα μπαγιάτικου ψωμιού, αλεσμένη στο[...]
Πηγή: cookpad.com/grAμυγδαλωτά που έφαγα πρώτη φορά στην Σουηδία, σαν εργολάβοι με κρέμα, σλουρπ! Τι χρειαζόμαστε: 4 ασπράδια 600 γρ. ζάχαρη άχνη 200 γρμ. αμύγδαλο τριμμένο 100[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 1 1/2 φλυτζάνι αμύγδαλα ξεφλουδισμένα και κοπανισμένα 1 φλυτζάνι ζάχαρη 1 κουταλιά της σούπας σιμιγδάλι ψιλό 2 ασπράδια 1 βανίλια ανθόνερο Τρόπος[...]
Πηγή: greekmasa.grαμυγδαλωτά με μανταρίνι Τα κάτασπρα απ’ την άχνη αμυγδαλωτά (μας) ή και υπόλευκα, όταν το χρώμα της γεύσης τους ξεμυτίζει στην επιφάνεια υγραίνοντας ύπουλα τη[...]
Πηγή: pandespani.com