Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Υλικά για τα αμυγδαλωτά (για 35 τεμάχια) 200γρ. Αποφλοιωμένα αμύγδαλα (τα κάνουμε σκόνη στο μπλέντερ) 200γρ. (1 φλιτζάνι) Καστανή ζάχαρη 150γρ Ασπράδια αβγών[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά 1 ½ φλ. τσαγιού αμυγδαλόψιχα αλεσμένη 4 μεγάλα μανταρίνια (φλούδες) 1 ½ φλ. τσαγιού ζάχαρη ½ φλ. τσαγιού χυμό μανταρίνι ¼ φλ. τσαγιού λικέρ μανταρίνι ή[...]
Πηγή: greekmasa.grwww.stopikaifi.gr Φτιάξτε μαζί μας σπιτικά αμυγδαλωτά StoPikaiFi.gr Υλικά: • 300gr Αμύγδαλα • 70gr Άχνη • Ξύσμα από ένα πορτοκάλι • 50gr Λικέρ
Αυτά τα αμυγδαλωτά προέκυψαν κάπως τυχαία! Μια ημέρα είδα σε κάποιο ιταλικό forum μια συνταγή για αμυγδαλωτά απο την Σαρδηνία. Καθώς μας αρέσουν πολύ τα γλυκά[...]
Πηγή: bostanistas.grαμυγδαλωτά με μανταρίνι Τα κάτασπρα απ’ την άχνη αμυγδαλωτά (μας) ή και υπόλευκα, όταν το χρώμα της γεύσης τους ξεμυτίζει στην επιφάνεια υγραίνοντας ύπουλα τη[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά για 28 κομμάτια 4 φλ. (600 γρ.) αμύγδαλα ασπρισμένα και αλεσμένα (να γίνουν σχεδόν σκόνη) 2 φλ. ζάχαρη άχνη (και επιπλέον για το πασπάλισμα) 2 φακελάκια[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΧρόνος Προετοιμασίας: 30 λεπτά Υλικά: 500 γρ. αμυγδαλόψυχα 200 γρ. ζάχαρη 50 γρ. ανθόνερο ή ροδόνερο 30 γρ. λικέρ αμυγδάλου ή πορτοκαλιού 250 γρ. άχνη ζάχαρη[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.gr[photo: Κική Τριανταφύλλη] Σας αρέσουν τα μανταρίνια; Τότε είναι σίγουρο ότι θα λατρέψετε και τα αμυγδαλωτά μανταρινιού μόλις τα δοκιμάσετε, αν δεν τα ξέρετε[...]
Πηγή: bostanistas.gr