Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 3 συνταγές
« Εσκαλόπ » λέγεται φέτα κρέατος ή πουλερικού που το έχουμε χτυπήσει για να γίνει λεπτό !! Μέχρι πριν από μερικά χρόνια, όχι πολλά, η κατάληξή τους[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΥλικά: Για 2-4 άτομα 2 λεπτά εσκαλόπ Μισή κουταλιά αλεύρι 10 γραμμάρια βούτυρο 2 κουταλιές κρέμα γάλακτος Λίγο κονιάκ Αλάτι Πιπέρ Για τον πουρέ κουνουπιδιού 1[...]
Πηγή: sidagi.gr300-400 γραμμάρια λεπτές φέτες μοσχαριού από φιλέτο ή κιλότο ή τρανς ή κόντρα, χτυπημένες να γίνουν λεπτές (εσκαλόπ) 4 πιπεριές κέρατα κόκκινες κομμένες σε[...]
Πηγή: cookpad.com/gr