Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
1 γλώσσα γύρω στα 1,2 κιλά Για το ζωμό: 1κ.σ τριμμένο φρέσκο τζίντζερ. 3 μικρά ξερά κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 3 φρέσκο κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 2 – 3 μανιτάρια 1[...]
Πηγή: eliasmamalakis.gr2 Φιλέτα γλώσσα ψάρι 3 Τεμ μανιτάρια λευκά ψιλοκομμένα 2 Κουταλάκια του γλυκού κάπαρη 1 Κουταλάκι του γλυκού θυμάρι 2 Κουταλάκια του γλυκού φρυγανιά τριμμένη[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥΛΙΚΑ 6 γλωσσες 250 γρ μανιταρια κομμενα σε φετουλες 1 χυμο λεμονι αλευρι λαδι μαιντανο ψιλοκομμενο αλατι πιπερι ΕΚΤΕΛΕΣΗ καθαριζω τις γλωσσες αφαιρω τις[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΜοσχαρίσια γλώσσα: μιλάμε για τη γλώσσα της αγελάδας που έχει υπάρξει ως φαγώσιμη από πολύ παλιά, από τότε που ο άνθρωπος κυνηγούσε την τροφή του και γι’ αυτό[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά (για 4 άτομα) Γλώσσες 4 γλώσσες 350 γρ. ελαιόλαδο. Αλάτι και τζίντζερ τριμμένο. Σάλτσα 75 γρ. μαγειρεμένα ρεβίθια. 0,4 It ζωμός από τα μαγειρεμένα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami4 φιλέτα γλώσσας (περίπου 200 γρ. το καθένα), φρέσκα ή κατεψυγμένα 250 γρ. μανιτάρια καφέ ή άσπρα 2 σκελίδες σκόρδου, σε φέτες 120 ml λευκό κρασί, προτιμότερο[...]
Πηγή: gastronomos.grΜοσχαρίσια γλώσσα: μιλάμε για τη γλώσσα της αγελάδας που έχει υπάρξει ως φαγώσιμη από πολύ παλιά, από τότε που ο άνθρωπος κυνηγούσε την τροφή του και γι’ αυτό[...]
Πηγή: pandespani.comΗ γλώσσα είναι ένα ιδιαίτερο ψάρι με λεπτή γεύση που δε χρειάζεται πολύ ψήσιμο. Γίνεται σε ελάχιστα λεπτά και προσφέρεται για όσους έχουν περιορισμένο χρόνο να[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΈνα δικό μας, πρωτότυπο και (κατά την προσφιλή μας συνήθεια) γρήγορο και ευκολότατο πιάτο που τονίζει την ιδιαίτερη γεύση που έχει το φιλέτο της γλώσσας.[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΔοκίμασα αυτή τη συνταγή με μεγάλη επιφύλαξη. Ο συνδυασμός της γλώσσας με τα μανιτάρια δεν μου πολυγέμιζε το μάτι αλλά, όπως αποδείχτηκε, έπεσα έξω. Η αλήθεια[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά (για 4 άτομα): 2 γλώσσες (ψάρι) 2 κουταλιές έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 1 κουταλιά φρέσκο βούτυρο 1 πατάτα 1 κολοκυθάκι 10 γραμ. πράσο ή[...]
Πηγή: greekcook.grΤι χρειαζόμαστε: 4 φιλέτα γλώσσας 1 κουπάκι άσπρα μανιτάρια 2 πράσα 1κ.σ. άσπρο βούτυρο 1 σφηνάκι λευκό κρασί 1φλ. κρέμα γάλακτος αλάτι, πιπέρι αλεύρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣτο τραπέζι που έκανε στους φίλους της η Αμαλία , το κυρίως πιάτο ήταν γλώσσες στη λαδόκολλα, ώστε το φαγητό να παραμείνει ζουμερό και όχι στεγνό. Τις[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΘέλεις να ετοιμάσεις ένα ξεχωριστό πιάτο... αλλά δεν θέλεις να μείνεις στην εμφάνιση! Η εγγύηση ακούει στο όνομα Ηλίας Μαμαλάκης. Μπορεί η συγκεκριμένη[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlγλώσσα μοσχαρίσια με σάλτσα μουστάρδας by pandespani Μοσχαρίσια γλώσσα: μιλάμε για τη γλώσσα της αγελάδας που έχει υπάρξει ως φαγώσιμη από πολύ παλιά, από τότε[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΥΛΙΚΑ: 6 ατόμων: 1 κιλό φιλέτα γλώσσας 1 κιλό σπανάκι 2 γεμάτες κουταλιές βούτυρο 3 κοφτές κουταλιές αλεύρι Αλάτι Λίγο πιπέρι 1 ½ φλιτζάνι γάλα ½[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.gr