Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
Υλικά για το βασικό μείγμα: 2 κ.σ. αγάρ σε σκόνη ή περίπου 1 φακελάκι αγάρ σε σκόνη των 25 γρ. 5 1/4 κούπες νερό 1 κούπα ζάχαρη (βγαίνει σχεδόν ουδέτερο, εάν[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά: 500 ml (2 κούπες) νερό 150 g ζάχαρη καρύδας (Coconut palm sugar) ή ζαχαροκάλαμου 3 κ.γ. αγάρ-αγάρ σε σκόνη 1 φύλλο Pandan δεμένο σε κόμπο ή λουίζα 300[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΑριθμός μερίδες: 2-4 Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά (συν τουλάχιστον 1 ώρα ψύξης) Υλικά: 200 ml νερού 4 κ.γ. σκόνη άγαρ 5 ακτινίδια (περίπου 220 ml απο το[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΣυστατικά: 1 λίτρο χυμό φρούτων 2 κ.σ. ζάχαρη 2 κ.γ. σκόνη άγαρ 1 κούπα φρούτα (προτιμήστε φράουλες, ανανά ψιλοκομμένο, ακτινίδιο) Παρασκευή: Αναμίξτε τον χυμό[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΣυστατικά: 10 g νιφάδες άγαρ (ή ίνες ή σκόνη) 350 ml φρέσκο γάλα καρύδας (Εαν δεν βρείτε βάλτε κονσέρβας) 350 ml νερό 85 g ζάχαρη άχνη ¼ κουταλάκι του[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά: 1 κούπα χυμό σταφυλιού (ή μάγκο, ροδάκινο κ.α.) 1 κούπα νερό 1/4 κούπα ζάχαρη 1/2 κ.γ. άγαρ-άγαρ σε σκόνη ή 1/2 κ.σ. αγάρ σε νιδάφες (σε ινδικά και[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr