Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Υλικά: 1 1/2 κούπα καλαμποκάλευρο 3 κουταλιές ζάχαρη 1 1/2 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουτάλακι μαγιά ξερή 1 1/2 κουταλάκι αλάτι 1/2 κούπα[...]
Πηγή: greekcook.grΜπομπότα με σπανάκι ή σέσκουλο πηλιορείτικη Υλικά 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ ή τρία και μισό κουταλάκια του γλυκού κοφτά (προαιρετικά αν την[...]
Πηγή: greekmasa.grΑυτό το ψωμάκι μυρίζει παλιές καλές εποχές. Τι χρειαζόμαστε: 1 1/2 κούπα καλαμποκάλευρο 3 κουταλιές ζάχαρη 1 1/2 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουτάλακι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια 6 άτομα 1 1/2 κούπα καλαμποκάλευρο 1 1/2 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλάκι μαγιά ξερή 1 1/2 κουταλάκι αλάτι Μισή κούπα γάλα 1 αυγό 3 κουταλιές[...]
Πηγή: sidagi.grΚαι λίγη ιστορία για να γνωρίζουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλιότεροι... Η μπομπότα ήταν το ψωμί των φτωχών, ήδη από το 1930 και κατά τη διάρκεια της[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr120 γρ. καλαμποκάλευρο 170 γρ. μαλακό αλεύρι 2 κουτ .γλ. ζάχαρη ψιλή 1 κουτ. γλ. αλάτι 1 κουτ. γλ. μπέικιν 350 γρ. γάλα 60 γρ. βούτηρο λιωμένο 1 αυγό φρέσκο[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά: 1 νεροπότηρο ελαιόλαδο 1 νεροπότηρο νερό 3 νεροπότηρα καλαμποκίσιο αλεύρι 1 νεροπότηρο αλεύρι άσπρο για όλες τις χρήσεις 2 νεροπότηρα ζάχαρη 3 αυγά 1[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Υλικά: 1 κιλό καλαμποκίσιο αλεύρι 1 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη 250 ml ελαιόλαδο χυμός τριών πορτοκαλιών ξύσμα τριών πορτοκαλιών 3 κοφτά κουταλάκια του γλυκού[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Υλικά Καλαμποκάλευρο 1 1/2 ποτήρι του νερού Καλαμποκέλαιο 1 ποτήρι του νερού Ζάχαρη 1/2 ποτήρι του νερού Αλάτι 1 πρέζα Χυμός πορτοκαλιού 1 ποτήρι του νερού[...]
Πηγή: chefoulis.gr1 κούπα καλαμποκέλαιο 2 κούπες ζάχαρη (όχι πολύ γεμάτες) 1 και 1/2 κούπα χλιαρό νερό 3 κούπες άσπρο αλεύρι 2 κούπες καλαμποκίσιο αλεύρι 2 μπεικιν παουντερ 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ συνταγή που έφτιαξα σήμερα, είναι πολύ ιδιαίτερη. Αφενός γιατί είναι γλυκό, που δε φτιάχνω συχνά, πολύ απλά γιατί είμαι του αλμυρού! Όμως είναι ιδιαίτερη και[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr