Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Τι χρειαζόμαστε: 1 πακετο μακαρονια 250γρ μπεικον - ψιλοκομενο 250γρ κεφαλογραβιερα - τριμενη 250γρ ρεγκατο - τριμενο 1 κουτι μανιταρια - κομενα 1 κουτι κρεμα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr500 γρ. ζυμαρικά 1/4 κόκκινη πιπεριά 1/4 κίτρινη πιπεριά 1/4 πορτοκαλί πιπεριά 2 κρεμμύδια ξερά 3-4 σκελίδες σκόρδο 250-300 γρ. μπέϊκον (καλύτερα[...]
Πηγή: cooktherapy.gr1 πακέτο linguini 8-10 φέτες μπεϊκον 1 σκελίδα σκόρδο 1 αυγό 350ml κρέμα γάλακτος Τριμμένο τυρί παρμεζάνα Λίγη κεφαλογραφίερα γλυκοπικάντικη (ή πεκορινο) Λίγο[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά Για την ζύμη Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 250 γρ Βούτυρο 150 γρ Αλάτι μια πρέζα Νερό όσο χρειαστεί Για την γέμιση Ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι τσαγιού[...]
Πηγή: chefoulis.grΓια τη ζύμη: 300γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 150γρ. βούτυρο 20γρ. αλάτι 1 αυγό 15γρ. ζάχαρη 2 κ. σ. νερό Για τη γέμιση: 1/2 φλιτζ. τσαγιού λάδι 1[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά 1 πακετο μακαρονια 250γρ μπεικον - ψιλοκομενο 250γρ κεφαλογραβιερα - τριμενη 250γρ ρεγκατο - τριμενο 1 κουτι μανιταρια - κομενα 1 κουτι κρεμα γαλακτος 1[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΗ συνταγή για τη σάλτσα αυτή, είναι η επικρατέστερη που σερβίρεται στην Ελλάδα με το όνομα καρμπονάρα. Η αυθεντική ιταλική σάλτσα καρμπονάρα, γίνεται μόνο με[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr4 κ.σ. ελαιόλαδο 500 γραμμ. ταλιατέλες 250 γραμμ. έμενταλ 250 γραμμ. κεφαλογραβιέρα 250 γραμμ. ζαμπόν 300 ml κρέμα γάλακτος 1 κεσεδάκι γιαούρτι αλάτι[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά: 1 πακετο μακαρονια 250γρ μπεικον-ψιλοκομενο 250γρ κεφαλογραβιερα-τριμενη 250γρ ρεγκατο-τριμενο 1 κουτι μανιταρια-κομενα 1 κουτι κρεμα γαλακτος 1[...]
Πηγή: greekmasa.gr4 κ.σ. ελαιόλαδο 500 γραμμ. ταλιατέλες 250 γραμμ. έμενταλ 250 γραμμ. κεφαλογραβιέρα 250 γραμμ. ζαμπόν 300 ml κρέμα γάλακτος 1 κεσεδάκι γιαούρτι φρεσκοτριμμένο[...]
Πηγή: argiro.gr