Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ μακαρόνια (ή λιγκουίνι) 4 μέτρια κολοκυθάκια 2 σκελίδες σκόρδο 2 αυγά 6-7 κλωστές σαφράν αλάτι πιπέρι παρμεζάνα Κόβουμε σε καρε τα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά συνταγής 500 γρ. σπαγγέτι 12 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες 2 αυγά χτυπημένα 180 γρ. παρμεζάνα φρεσκοτριμμένη 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1 κουταλιά[...]
Πηγή: icookgreek.comΠρωτότυπη συνταγή για πεντανόστιμη καρμπονάρα. Τι χρειαζόμαστε: 500 gr. πέννες πολύχρωμες 5 μεγαλούτσικα κολοκύθια 4 αυγά 10 φέτες καπνιστό μπέικον ή πανσέτα[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά 600 γρ. καλαμάρια φρέσκα, καθαρισμένα και κομμένα σε πολύ λεπτές λωρίδες, σαν ταλιατέλες 50 γρ. γκουαντσάλε(guanciale) ή παντσέτα καπνιστή ψιλοκομμένη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥΛΙΚΑ 1 πακέτο Tagliatelli (Τρι), 1 φλ. κρέμα γάλακτος, 4 κρόκους αβγών, 2 κουταλιές ελαιόλαδο, 1 φλ. καπνιστό μπέικον σε κύβους, ½ φλ.παρμεζάνα τριμμένη,[...]
Πηγή: xrysessyntages.com200 γρ. πανσέτα καπνιστή χωρίς κόκαλο σε χοντρές φέτες 50 γρ. κουκουνάρι 6 μέτρια κολοκυθάκια 500 γρ. μακαρόνια λεπτά 4 κρόκους 100 γρ. κρέμα γάλακτος 100 γρ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΚορώνα καρμπονάρας με καμαμπέρ Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 15 λεπτά Μερίδες: 8 Υλικά 1 κεφάλι καμαμπέρ 250γρ σπαγγέτι ή λινγκουίνι[...]
Πηγή: kouzzzina.gr500 γραμμ. ταλιολίνι (ή φετουτσίνι) 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1/3 φλ. ελαιόλαδο 6 αγκινάρες (κατεψυγμένες) κομμένες στα τέσσερα 4 φέτες ζαμπόν (βραστό)[...]
Πηγή: argiro.grΜισό κιλό λινγκουίνι 100 γραμμάρια μπέικον Ένα φλιτζάνι του καφέ κρασί λευκό Δύο αβγά 150 γραμμάρια παρμεζάνα 100 ml. κρέμα γάλακτος 50 γραμμάρια blue cheese[...]
Πηγή: sidagi.gr500 γρ. σπαγγέτι μπουκατίνι ή φετουτσίνι 150 γρ. πανσέτα ή μπέικον 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκ. σκόρδο 2 κ.σ. βούτυρο 2 ολόφρεσκα αβγά 150 γρ. παρμεζάνα και[...]
Πηγή: argiro.gr500 γραμμ. ταλιατέλες 1 ξερό κρεμμύδι 3 κ.σ. σκορδόλαδο 6 φέτες μπέικον 5-6 μανιτάρια λίγος μαϊντανός ψιλοκομμένος 4 κρόκοι 4 κ.σ. παρμεζάνα 1/2 φλ. τσαγ.[...]
Πηγή: argiro.grΥΛΙΚΑ 1 κ.σ. ελαιόλαδο 2 λουκάνικα χωριάτικα 3 αυγά 50 γρ. τριμμένη παρμεζάνα 300 γρ. σπαγγέτι 1 μπρόκολο 2 σκ. σκόρδο Κρέμα γάλακτος Πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά Για την καρμπονάρα 500γρ. farfalle Barilla 3 κρόκους αυγών 200γρ. κρέμα γάλακτος 4κ.σ pesto alla Genovese Barilla 3 κ.σ. ελαιόλαδο 10 φέτες μπέικον[...]
Πηγή: megatv.com/cookH κλασική θέλει μόνο αυγό, η «ελληνική» φτιάχνεται με κρέμα, εμείς σας προτείνουμε μία ενδιάμεση λύση. Α! και αντί για πανσέτα, βάζουμε χωριάτικο[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΛαζάνια! Ένα πολύ ωραίο ζυμαρικό στο πιάτο σας με μεγάλη ποικιλία γευστικών συνδυασμών. Πως θα σας φαινόταν να τα συνδυάζαμε με πλούσια κρέμα καρμπονάρα και[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΓι αυτούς που λατρεύουν την καρμπονάρα, μια ελαφριά εκδοχή με κολοκυθάκια.. Υλικά 1 πακέτο μακαρόνια σπαγγέτι ή λιγκουίνι (χρησιμοποίησα ολικής) 3 κολοκυθάκια[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr500 γραμμ. ταλιολίνι (ή φετουτσίνι) 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1/3 φλ. ελαιόλαδο 6 αγκινάρες (κατεψυγμένες) κομμένες στα τέσσερα 4 φέτες ζαμπόν (βραστό)[...]
Πηγή: argiro.gr