Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Μία διαφορετική εκδοχή της ελληνικής καρμπονάρας χωρίς αυγό και χωρίς βούτυρο. Και λέω της ελληνικής, γιατι ως γνωστό η αυθεντική καρμπονάρα δεν περιέχει κρέμα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών και θα την τιμήσουμε με μία αυθεντική Ιταλική Καρμπονάρα με αυγά. Οι θεωρίες για την προέλευση της είναι πολλές[...]
Πηγή: alwayshungry.gr“ Αποτελεί μια από τις πιο αγαπημένες μακαρονάδες για πολλούς, μιας και η πλούσια γεύση της καρμπονάρα μαγεύει όποιον την δοκιμάσει. Ωστόσο στην Ελλάδα και[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΣπαγέτι καρμπονάρα (Spaghetti alla carbonara) Αν βρείτε ιταλική παντσέτα για να βάλετε στη συνταγή ακόμα καλύτερα, αλλά και το μπέικον δίνει ξεχωριστή γεύση[...]
Πηγή: xryses-syntages.gr1 πακέτο σπαγγέτι ή λιγκουίνι 250 γραμμάρια καπνιστή πανσέτα ή μπέικον σε κομματάκια 100 γραμμάρια τυρί πεκορίνο ή παρμεζάνα 4 κρόκοι αυγών 2 κουτ. σούπας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 4 άτομα) 1 πακέτο σπαγγέτι ή λιγκουίνι 250 γραμμάρια καπνιστή πανσέτα ή μπέικον σε κομματάκια 100 γραμμάρια τυρί πεκορίνο ή παρμεζάνα 4 κρόκοι αυγών[...]
Πηγή: syntageskamomata.blogspot.gr200 γρ. πανσέτα καπνιστή χωρίς κόκαλο σε χοντρές φέτες 50 γρ. κουκουνάρι 6 μέτρια κολοκυθάκια 500 γρ. μακαρόνια λεπτά 4 κρόκους 100 γρ. κρέμα γάλακτος 100 γρ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΗ καρμπονάρα (pasta alla carbonara), είναι ένα πιάτο-μύθος της Ιταλικής κουζίνας, γεμάτο ενδιαφέρουσες αντιθέσεις, μπλεγμένες ιστορίες και άγνωστες πτυχές παρά[...]
Πηγή: caruso.grΜια καρμπονάρα ιδιαίτερη και γευστική χάρη στην καπνιστή πανσέτα αντί του μπέικον και στο ποσέ αυγό που σπάμε μόλις πριν την πρώτη απολαυστική μπουκιά.Μια[...]
Πηγή: beauty-secrets.gr/geyseisΚαλημέρα! Καλή εβδομάδα! Καλό μήνα! Καλό καλοκαίρι να έχουμε! Σήμερα σας έχουμε την αγαπημένη μας μακαρονάδα! Μακράν! Οταν ρωτήσω το λόχο πως θέλουν τα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr500 γρ. σπαγγέτι μπουκατίνι ή φετουτσίνι 150 γρ. πανσέτα ή μπέικον 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκ. σκόρδο 2 κ.σ. βούτυρο 2 ολόφρεσκα αβγά 150 γρ. παρμεζάνα και[...]
Πηγή: argiro.grΑν υπάρχει μια μακαρονάδα ταλαιπωρημένη και τόσο άσχετα διασκευασμένη γευστικά απ’ τους ανά τον κόσμο μαγείρους, αυτή είναι η καρμπονάρα. Ποτέ δεν κατάλαβα[...]
Πηγή: pandespani.comΥΛΙΚΑ Για τα σπαγγέτι καρμπονάρα 40 γρ. ελαιόλαδο 100 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 10 γρ. σκόρδο, ψιλοκομμένο 125 γρ. πανσέτα αλλαντικό, σε μέτριο ζουλιέν[...]
Πηγή: megatv.com/cookΌταν πρόκειται να μιλήσω για αυθεντικότητα, τρέμει το φυλλοκάρδι μου. Όλοι όσοι ξύνουν τα νύχια τους για καβγά, παίρνουν θέσεις μάχης. Δεν θα μπω όμως σε ξένα[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ αυθεντική καρμπονάρα Συνταγή : Κώστας Τσίγκας. Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 5΄, μαγείρεμα 12΄. Βαθμός Δυσκολίας :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grH κλασική θέλει μόνο αυγό, η «ελληνική» φτιάχνεται με κρέμα, εμείς σας προτείνουμε μία ενδιάμεση λύση. Α! και αντί για πανσέτα, βάζουμε χωριάτικο[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΗ πραγματικη καρμποναρα εξ Ιταλιας δεν περιεχει κρεμα γαλακτος οπως συνηθιζεται να φτιαχνεται στην Ελλαδα. Πως φτιαχνεται? Ακολουθηστε βημα βημα την συνταγη[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΑν βρείτε ιταλική παντσέτα για να βάλετε στη συνταγή ακόμα καλύτερα, αλλά και το μπέικον δίνει ξεχωριστή γεύση στην καρμπονάρα. Σερβίρετε με τριμμένο πεκορίνο[...]
Πηγή: xrysessyntages.com