Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 66 συνταγές
Υλικά: 700 γρ. κιμά (μισό μοσχαρίσιο & μισό χοιρινό) 1 λάχανο αφράτο 3-4 φλυτζανάκια του καφέ ρύζι καρολίνα 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο αλάτι [...]
Πηγή: greekcook.grΩραιότατο χειμωνιάτικο φαγητάκι, γλυκό με τη σαλτσούλα του τη ζεστή, το ρυζάκι και τα μυρωδικά του. Μην πανικοβάλλεστε για το τύλιγμα, δεν είναι δύσκολο! Θα[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΟι Λαχανοντολμάδες είναι ένα από τα αγαπημένα πιάτα της Ελληνικής Κουζίνας. Συνήθως τους μαγειρεύουμε άσπρους και τους συνοδεύουμε με ένα νόστιμο αυγολέμονο.[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΗ σημερινή κυριακάτικη συνταγή είναι λαχανοντολμάδες από τον Ηλία Μαμαλάκη, μια συνταγή από την Μακεδονία. Την αντέγραψα από εδώ Υλικά (για 6 άτομα) 1 μεγάλο[...]
Πηγή: bibliomageirikis.blogspot.grΟι λαχανοντολμάδες φτιάχνονται σχεδόν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Στην Ασία τους γεμίζουν συνήθως με θαλασσινά, τόφου και μανιτάρια, στην Κεντρική και[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr"Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε αυτό το νοστιμότατο κλασικό φαγητό? Ιδανικό για το κυριακάτικο γεύμα, μπορεί να προετοιμαστεί την προηγούμενη και να ζεσταθεί[...]
Πηγή: cooktherapy.grΛαχανοντολμάδες με κιμά, αβγολέμονο και κρόκο, από τον Λευτέρη Λαζάρου: H συνταγή αυτή αντανακλά την μεγάλη αγάπη του Λαζάρου, που είναι η ελληνική κουζίνα.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 1 μεγάλο λάχανο αφράτο και κρουστό 400 γρ. μοσχαρίσιο κιμά από σπάλα ή ελιά 300 γρ. χοιρινό κιμά από μπούτι 250 γρ. ρύζι καρολίνα 1/2 φλ.τσ. ε.π.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟι λαχανοντολμάδες φτιάχνονται σχεδόν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Στην Ασία τους γεμίζουν συνήθως με θαλασσινά, τόφου και μανιτάρια, στην Κεντρική και[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΥλικά: 1/2 κιλό κιμά ανάμεικτο χοιρινό και μοσχαρίσιο 1 λάχανο μέτριο 3/4 του φλυτζανιού ρύζι 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο 2-3[...]
Πηγή: greekmasa.grΤα λάχανα στην εποχή τους, βέβαια δύσκολα βρίσκουμε τα καλύτερα. Παλιότερα τα λάχανα είχαν γεύση και φύλλα μαλακά τώρα τα περισσότερα έχουν φύλλα ξυλώδη και[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΑγαπημένοι Λαχανοντολμάδες για τους λαούς της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης, της Ρωσίας, των Βαλκανικών Χωρών, της Μέσης Ανατολής, αλλά και πολλών άλλων. Από[...]
Πηγή: kitchenstori.esΤους λαχανοντολμάδες τους θεωρώ ένα κατ’εξοχήν μαμαδίστικο, οικογενειακό φαγάκι, λίγο παρεξηγημένο ίσως επειδή είναι χρονοβόρο ~ αλλά ασύγκριτο σε[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΥπέροχοι και ξεχωριστοί!Θέλουν την ώρα τους για να γίνουν αλλά αξίζουν τον κόπο. Καθαρά χειμωνιάτικο πιάτο. Υλικά 1 μεγάλο λάχανο (2 κιλά περίπου) 1 κιλό κιμά[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΑυτό το φαγάκι είναι το "απόλυτο" αγαπημένο μου και κάθε φορά αμελώ να το ποστάρω...Σήμερα όμως το θυμήθηκα εγκαίρως και το φωτογράφισα.. Είτε αβγολέμονο,[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr1 λάχανο αφράτο και ελαφρύ Για τη γέμιση: 500 γραμμ. κιμά ανάμικτο (αρνί και χοιρινό ή μοσχάρι και χοιρινό) 2 ξερά κρεμμύδια τριμμένα 2 - 3 φρέσκα κρεμμυδάκια[...]
Πηγή: argiro.grΓευστικότατο και απλούστατο χειμωνιάτικο φαγητό με γευστικότατες παραλλαγές Τι χρειαζόμαστε: 1 μεγάλο λάχανο αφράτο, όχι σφιχτό 350 γρ. κιμά (χοιρινό +[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 1 μεγάλο λάχανο για την γέμιση 1/2 κιλό μοσχαρίσιο κιμά 1/2 κιλό χοιρινό κιμά 3/4 φλιτζανιού του τσαγιού ρύζι Καρολίνα ή γλασέ 2 ξερά κρεμμύδια λιωμένα[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/