Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 44 συνταγές
Υλικά -1 κιλό μοσχάρι -2 κρεμμύδια -1 κιλό ώριμες ντομάτες -1/2 κούπα λάδι -1 δαφνόφυλλο -Αλάτι -Πιπέρι Προετοιμασία Σε μία κατσαρόλα βράζουμε νερό και[...]
Πηγή: kritikessintages.wordpress.comΜετά τις πολλές νηστίσιμες συνταγές που φτιάξαμε πριν το Πάσχα, είναι καιρός να παρουσιάσουμε και μερικές συνταγές με κρέας. Το αρνί είχε γενικά την τιμητική[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΧουνκιαρ μπεγιεντι το ονομαζαν στην πολη...οπως και να το λενε η νοστιμια του συγκεκριμενου φαγητου πιστεψτε με δεν αλλαζει. Απολαυστε το!!! ΥΛΙΚΑ 1 κιλο[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΜία μοναδική πρόταση από την Καθημερινή για το Κυριακάτικο τραπέζι σας. Συνταγή : Χριστόφορος Πέσκιας Μερίδες : για 6 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grTo "κοκκινιστό" ειναι ένα απο τα λίγα πιάτα που λατρεύουν οι Κεφαλονίτες. Το προτιμούν με μακαρόνια . Είναι το Κυριακάτικο πιάτο πολλών οικογενειών στο νησί[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.grΤο κοκκινιστό μοσχάρι είναι ένα παραδοσιακά γιορτινό, Κυριακάτικο πιάτο στην Ελληνική γαστρονομική παράδοση. Συνδυασμένο με μακαρόνια, με πατάτες τηγανητές, με[...]
Πηγή: caruso.grΤο κόκκινο κρέας με αφήνει αδιάφορη. Για να μην πω το κρέας γενικότερα και για να μην πω "παντελώς" αδιάφορη. Η αλήθεια είναι ότι μπορώ να κάνω μήνες να φάω[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΜοσχάρι κοκκινιστό με πελτέ από κράνα και σάλτσα κόκκινης Μια ξεχωριστή συνταγή για απαιτητικούς ουρανίσκους. θα χρειαστούμε (για 4 ατομικές μερίδες) 1 κιλό[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΤο μοσχάρι είναι ένα κρέας κατεξοχήν συνδεδεμένο με το κοκκινιστό! Είναι ένα πιάτο που συνηθίζεται σε κυριακάτικα γεύματα ή όταν κάποιος έχει καλεσμένους στο[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΧουνκιάρ Μπεγεντί λέγεται στα Τούρκικα και είναι μοσχάρι με φρέσκια ντομάτα και πουρέ μελιτζάνας. Τη βρήκα σε κάποιο περιοδικό που έλεγε ότι το συνηθίζουν να[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΥλικά μοσχάρι: 1½ κιλό, κομμένο σε μεγάλους κύβους αρακάς: 900 γρ., κατεψυγμένος - βιολογικός κρεμμύδι: 1 ψιλοκομμένο ντομάτα: 500 γρ. τριμμένη στον τρίφτη[...]
Πηγή: icookgreek.comΥΛΙΚΑ 1 κιλο μοσχαρι νουα 2 κρεμμυδια ξερα ψιλοκομμενα 2 σκ.σκορδου ψιλοκομμενες 1 πρασινη πιπερια κομμενη σε λεπτες φετες 1 συσκευασια κονκασε 1/2 συσκευασια[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.gr1,2 κιλά μοσχάρι από σπάλα (ζητήστε σπαλομίτα ή χτένι από σπάλα, που είναι τρυφερότατο κομμάτι), κομμένο σε μέτρια κομμάτια (περίπου 100 γρ.) 2 μέτρια ξερά[...]
Πηγή: gastronomos.grΚαλησπέρα! Καλό μήνα, καλό φθινόπωρο και καλά μαγειρέματα! Τί κάνετε; Ελπίζω να είστε όλοι καλά! Εδώ και καιρό ήθελα να φτιάξω το συγκεκριμένο φαγητό μια και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΈνα αγαπημένο Κυριακάτικο φαγητό, πεντανόστιμο. Αρέσει σε όλους, γιατί το συνοδεύουμε με ό τι επιθυμεί ο καθένας τους: ροδοκόκκινες τηγανητές πατάτες ή[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1 κιλο μοσχαρι νουα 2 κρεμμυδια ξερα ψιλοκομμενα 2 σκ.σκορδου ψιλοκομμενες 1 πρασινη πιπερια κομμενη σε λεπτες φετες 1 συσκευασια κονκασε 1/2 συσκευασια[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΑπό το συρτάρι τραβάω πάλι μια συνταγή. Κλασική, αγαπημένη, που θυμίζει οικογενειακά Κυριακάτικα τραπέζια. Αγαπημένη για πολλούς, αλλά για μένα; Εγώ φανατική[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΈνα από τα ωραιότερα καλοκαιρινά και όχι μόνο φαγητά, που αξίζει να το φτιάξουμε σε κάθε περίσταση. Πρόκειται για ένα κλασικό μοσχάρι κοκκινιστό, με πολύχρωμες[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr