Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
Ο τραχανάς είναι ένα παραδοσιακό ζυμαρικό που φτιάχνεται από πλιγούρι, δηλαδή σιτάρι κοπανισμένο ή αλεσμένο, σιμιγδάλι ή αλεύρι που βράζεται απαραίτητα μέσα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr1,2 κιλά μοσχάρι από σπάλα (ζητήστε σπαλομίτα ή χτένι από σπάλα, που είναι τρυφερότατο κομμάτι), κομμένο σε μέτρια κομμάτια (περίπου 100 γρ.) 2 μέτρια ξερά[...]
Πηγή: gastronomos.grΤο κοκκινιστό μοσχαράκι μακαρονάδα και μάλιστα με χοντρό μακαρόνι, ήταν το πιο συνηθισμένο Κυριακάτικο, αλλά και εορταστικό φαγητό, των παιδικών μας χρόνων.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΕμβληματικό πιάτο της ελληνικής οικογενειακής κουζίνας, ό,τι πρέπει για το κυριακάτικο τραπέζι. Συνταγή : Άγγελος Ρεντούλας. Μερίδες : για 4 άτομα.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά: 1 κιλό μοσχάρι σπάλα ή κιλότο 1 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο 2 ξερά, μέτρια κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 1-2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 πράσινη ή[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Η μαμά Χρύσα προτείνει: Τη συνταγή τη βρήκα σε ένα παλιό τετράδιο με συνταγές. Την είχα πάρει από κάποιο περιοδικό. Η αλήθεια είναι ότι ο τρόπος που[...]
Πηγή: syntagesmamas.gr