Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 39 συνταγές
Το μοσχάρι κοκκινιστό με μπούκοβο ίσως σας φανεί ιδιαίτερο για τις γεύσεις σας. Είναι όμως ένα πολύ γευστικό και ωραίο φαγητό. Μη σας φοβίζει το μπούκοβο.[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΕξαιρετικός και νοστιμότατος συνδυασμός κρέατος και λαχανικών, που είναι διατροφικά πλήρης! Ένα πιάτο που με τη νοστιμότατη, κόκκινη σάλτσα του θα πείσει[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜετά τις πολλές νηστίσιμες συνταγές που φτιάξαμε πριν το Πάσχα, είναι καιρός να παρουσιάσουμε και μερικές συνταγές με κρέας. Το αρνί είχε γενικά την τιμητική[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά ελαιόλαδo: 6 κουταλιές της σούπας κρεμμύδια ξερά: 2 ψιλοκομμένα κρέας μοσχαρίσιο: 1½ κιλό ποντίκι ή στρογγυλό, κομμένο σε κύβους καρότα: 2 καρότα,[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά μοσχάρι 1½ κιλό, κομμένο σε μεγάλους κύβους κρεμμύδι ξερό 1 τριμμένο σε χοντρό τρίφτη σκόρδο 2 σκελίδες, χοντροκομμένες ντομάτες 1 κιλό ώριμες τριμμένες[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά μοσχάρι 1 ½ κιλό, κομμένο σε μεγάλους κύβους κρεμμύδι ξερό 1 τριμμένο σε χοντρό τρίφτη σκόρδο 2 σκελίδες χοντροκομμένες λάδι 1/2 φλιτζάνι ντομάτες 1[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά μοσχάρι: 1½ κιλό, κομμένο σε μεγάλους κύβους αρακάς: 900 γρ., κατεψυγμένος - βιολογικός κρεμμύδι: 1 ψιλοκομμένο ντομάτα: 500 γρ. τριμμένη στον τρίφτη[...]
Πηγή: icookgreek.comυλικά 1 ΚΙΛΟ ΜΟΣΧΑΡΙ (κατά προτίμηση «ποντίκι») 2 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ ή ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ από το ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΗΛΙΕΛΑΙΟ ΤΟΜΑΤΟΠΕΛΤΕΣ (1½-2 κουτ. της σούπας) 2 ΠΟΤΗΡΑΚΙΑ[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟ τραχανάς είναι ένα παραδοσιακό ζυμαρικό που φτιάχνεται από πλιγούρι, δηλαδή σιτάρι κοπανισμένο ή αλεσμένο, σιμιγδάλι ή αλεύρι που βράζεται απαραίτητα μέσα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά 1 κιλο μοσχαρι 1/2 κιλο χαντρες μπαρμπουνια 2 κρεμμυδια ξερα χοντροκομμενα 2 σκελιδες σκορδο ψιλοκομμενο 1 κονσερβα ντοματακια κονκασε 2 κ.σουπας[...]
Πηγή: greekmasa.grΥΛΙΚΑ 1 κιλο μοσχαρι 1/2 κιλο χαντρες μπαρμπουνια 2 κρεμμυδια ξερα χοντροκομμενα 2 σκελιδες σκορδο ψιλοκομμενο 1 κονσερβα ντοματακια κονκασε 2 κ.σουπας[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΕ όχι, πέστε μου τώρα! Όταν βλέπετε αυτή τη φωτογραφία δε σας πιάνει κάτι;; Εμένα τουλάχιστον μού ’ρχεται να «πιρουνίσω» την LCD :)) Το[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΥλικά -1 κιλό μοσχαράκι -1/2 κιλό αρακά φρέσκο καθαρισμένο ή κατεψυγμένο -1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο -4 ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες -Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο -1[...]
Πηγή: kritikessintages.wordpress.com2 κιλά μοσχάρι (προτιμότερο είναι το χτένι σπάλας) 5 σκελίδες σκόρδο 2 κλαδάκια φρέσκο θυμάρι ή λίγο αποξηραμένο 2 κ.σ. ελαιόλαδο 2 φλ. τσαγιού ντοματάκια[...]
Πηγή: argiro.gr1 κιλό κρέας από μοσχάρι 1/2 φλιτζάνι βούτυρο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κονσέρβα ντοματάκι 1 κουταλιά της σούπας πελτέ 1 ποτηράκι κρασί 2 σκελίδες σκόρδο λίγο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜία αλλιώτικη γεύση για κοκκινιστό μοσχάρι από την κουμπάρα Ζωή Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλο μοσχάρι κομμένο μπουκιές 1 κρεμμύδι ξερό 1 pummaro αλάτι, πιπέρι 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 1 κιλό κρέας από μοσχάρι 1/2 φλυτζάνι βούτυρο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κονσέρβα τοματάκι 1 κουταλιά της σούπας πελτέ 1 ποτηράκι κρασί 2 σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: greekmasa.grΤο κοκκινιστό μοσχαράκι είναι αναμφίβολα από τα πλέον δημοφιλή πιάτα που συναντάμε στο ελληνικό τραπέζι. Κάθε σπίτι έχει ίσως και μια δική του παραλλαγή που[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr