Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
Ποια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΑΦΡΑΤΑ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕΡΑ! Η λέξη μπιφτέκι προέρχεται από το αγγλικό beef steak , που σημαίνει το κομμάτι του βοδινού κρέατος, συνήθως φιλέτο ή μπριζόλα,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΑΦΡΑΤΑ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕΡΑ! Η λέξη μπιφτέκι προέρχεται από το αγγλικό beef steak , που σημαίνει το κομμάτι του βοδινού κρέατος, συνήθως φιλέτο ή μπριζόλα,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 2 μεγάλα κρεμμύδια 1 σκελίδα σκόρδο 300 γρ. ψωμί ξερό 3/4 ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο 1 ποτήρι του κρασιού μπύρα αλάτι, πιπέρι ρίγανη[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κιλό κιμά είτε μοσχαρίσιο είτε μισό χοιρινό μισό μοσχαρίσιο 1 μπαγιάτικο ψωμί θέλουμε μόνο την ψίχα 1 κρεμμύδι τριμμένο στο τρίφτη 2 κσ αλάτι Ρίγανη Λίγο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΛαχταριστά, αφράτα και πεντανόστιμα μπιφτέκια γεμιστά με μαλακό τυρί. Απολαύστε τα ζεστά από το φούρνο με μια μεγάλη πράσινη σαλάτα και προαιρετικά συνοδέψτε[...]
Πηγή: sintayes.gr