Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 4 συνταγές
Ποια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΜπιφτέκια με σουμάκ ½ κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κρεμμυδάκι φρέσκο 1 αυγό 1 φλιτζάνι ψωμί μπαγιάτικο μουλιασμένο σε νερό και[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΑΦΡΑΤΑ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕΡΑ! Η λέξη μπιφτέκι προέρχεται από το αγγλικό beef steak , που σημαίνει το κομμάτι του βοδινού κρέατος, συνήθως φιλέτο ή μπριζόλα,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΑΦΡΑΤΑ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕΡΑ! Η λέξη μπιφτέκι προέρχεται από το αγγλικό beef steak , που σημαίνει το κομμάτι του βοδινού κρέατος, συνήθως φιλέτο ή μπριζόλα,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr